2777
2789

سلام دوستان

دیروز یه ناراحتی سنگین بهم وارد شد بعد ناراحتی احساس درد شدید قسمت قلبم کردم بطوری که تا سه شب نمیتونستم از دردش بخوابم آخر از خستگی افتادم، امروز صبح هم از خواب بیدار شدم دردم شروع شد بطوری که صبح اگه لیوانی رو با دست چپم بر میداشتم قلبم درد میگرفت خلاصه اینکه تا الان دکتر نرفتم و الان دردش کمتر شده ولی همچنان هست دردش کم هست ولی مداوم هست

سوال من از شما: فردا نمیرسم دکتر برم آیا خطرناکه من سه شنبه دکتر برم؟ یا دیرتر

ازین که درد خفیف یکسره هست میترسم آیا ترسم بیجا هست؟ و بیخیال بشم؟

یا اینکه حال روحیم بهتر بشه امکان داره دردم خوب بشه و خطرناک نباشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد قلبی میگیره ول میکنه.تو کل قفسه سینه می پیچه و به دست چپ و پشت تیر میکشه گاهی هم به چونه.

اگه وقتی با دست چپ بلند میکنی درد میاد سراغت شاید درد عضلانی از ناحیه گردن یا کتف هست.به نظرم دردتان بیشتر عضلانعضلانیه .چند سالته؟مسکن استفاده کن مثل ژلوفن اگه بهتر شد احتمال زیاد عضلانعضلانیه.گاهیی درد معده هم شبیه درد قلبی هست.

میرم دکتر ولی فردا تا غروب نمیتونم برم  میخوام بدونم دو روز دیرتر برم مشکلی پیش میاد؟  ا ...

عزيزم الان اين سوال رو از پزشكم بپرسي ميگه برو نوار قلب بگير اول

ديگه ماها كه جاي خود داريم