2777
2789
عنوان

امشب آخرین شبی بود که پدرم توخونه خودش بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1244 بازدید | 65 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روحشون شاد خوش به سعادتش زمینگیر نشد عزیز رفت اطرافم بیماری زمینگیر زیاد دیدم هم خودشون در عذابن ه ...

چندروزآخر دکتراگفتن اگه بمونه زمینگیر میشه امامنه لعنتی دعاکردم نمونه خاک برسرم .من چه دعایی کردم همش میگم بابام منونمیبخشه

خدا بیامرزتش منم هیچموقع یادم نمیره 16سال پیش بود بابام دیابت داشت صبح از خواب بلند شدم صورتمو بشورم برم مدرسه خواهرم با دمپایی ودامن پرید رفت ماشین بگیره اومدم برم تو خونه مامانم نذاشت درو بست بابام تموم کرده بود 

کاربرas2 سابق به خاطره ترامپ ترکیدم😡

مرور خاطرات دوران بیماری رو نکن.گرچه هرگز این داغ کهنه نمیشه اما قرآن بخون براشون هدیه کن و از خدا بخواه بهت صبر توأم با آرامش بده.

کسانی که قالی میبافند یک نگاه به نقشه دارند و یک نگاه به قالی ؛ ما نیز باید چشم به قرآن داشته باشیم و بر اساس آن تار و پود زندگی خود را ببافیم.این است که قرآن در آیه ۱۲ سوره مبارکه مریم میفرماید «خذ الکتاب» یعنی کتاب را بگیر ؛ یعنی بی نقشه نباش 🌹 جوری زندگی کن که خدا لایکت کنه ، نه بنده خدا 👌

بابای منم منو رسوند مدرسه😢گفت ماه کوچولو ظهر خودم میام دنبالت😢چقد پیشونیشو بوسیدم و خوشحال شدم😢منم خوشحال ک بابام ظهر میاد دنبالم اما داداشم اومد و توراه گف ک بابا تصادف کرده..حالشم خوبه..اماخوب نبود😢ضربه مغزی شده بود بعد ۱۲روز تو کما بودن ماه کوچولوشو تنها گذاشت😢

سخته خیلی خیلی ولی مهم‌اینه که همه باید بریم یکی امروز یکی فردا

اره حرفتون درسته

ولی این که بابانداشته باشی که عروسیتو ببینه،بابچه ات بازی کنه

میری خونه ی مامانت،باباتم باشه،با خوشحالی بیاد خونه،هرروز ببینیش

اینا ی حسرت بزرگه😪😪😪

هرچی به گلاش آب دادیم جوون نگرفتن درختاش وگلتش خشک شدن امشب حیاط نگاه کردم فقط یکی دوتا گل مونده  ای خدا فقط بابام منوببخشه ای کاش بیشتربهش میرسیدم ای کاش تو سختیای زندگیم اونو فراموش نمیکردم