2777
2789
عنوان

امشب آخرین شبی بود که پدرم توخونه خودش بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1244 بازدید | 65 پست
وقتی تو خوابم میبینمش انقد ذوق میکنم انگار هنوز بابا دارم تو خوابام بابام فوت نشده😞

فدات بشم

همیشه پیشته مگه میشه باباها بزارن برن

انشالله غریق رحمت باشه روحش

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدات بشم  همیشه پیشته مگه میشه باباها بزارن برن انشالله غریق رحمت باشه روحش

ممنونم عزیزم امیدوارم این تجربه تلخ از دست دادن عزیز رو نداشته باشید

من ۱۳،۱۴سال بیشتر نداشتم که بابام رفت

من فقط عادت به نبودش کردم

فکر که میکنم به جنون میرسم

ممنونم عزیزم امیدوارم این تجربه تلخ از دست دادن عزیز رو نداشته باشید من ۱۳،۱۴سال بیشتر نداشتم که ب ...

ممنون همچنین شما .منم دقیقن اینجوریم فقط عادت کردیم به نبودشون من فک میکنم هنوز هیت دلم میخاد وقتی زنگ میزنم مامانم بپرسم بابا خوبه کجاست

همه اینومیگن ولی من اون روز دلم سنگ شده بود.خاهرم گفت ول کن دکتراروارو راهش میندازیم فیزیو تراپی میب ...

چرا الکی عذاب میدی خودتو

خود ازاری داری مگه

نکنه یادت رفته ما هیچ کاره ایم 

یکی اون بالا هست که تقدیر ما رو رقم میزنه 

اون خودش دقیق میدونه چه کسی کی باید بیاد و کی بره

نه یک ثانیه اینوتر نه اونورتر 

روحشون شاد

برای شادی روحشون اگر دستتون میرسه به یه نیازمند کمک کنید وسلام

چرا الکی عذاب میدی خودتو خود ازاری داری مگه نکنه یادت رفته ما هیچ کاره ایم  یکی اون بالا هست ...

ببین وقتی دایی من رفت ای سی یو دختر داییم میزد تو سرش میگفت فقط بگرده خونه تو ویلچر برگرده 

الان بعد سالها زمینگیری واقعا سختشونه ادمهای بدی نیستن ولی گرفتاریهای زندگی زیاده به سختی دارن اطش نگهداری میکنن

روزی چند بار لگن گذاشتن غذا دادن حمام کردن و....