2777
2789
عنوان

امشب آخرین شبی بود که پدرم توخونه خودش بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1244 بازدید | 65 پست
فقط دبابت اونم کنترل شده

خدا رحمتش کنه.

تو فصل سرما باید بیشتر مراقب بود از دست این ویروسهای لععنتی مخصوصاا بندهای خدا بیماری زمینه ایی دارن.انشاا خخدا باقی عزیزانت حفظ کنه برات.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره حرفتون درسته ولی این که بابانداشته باشی که عروسیتو ببینه،بابچه ات بازی کنه میری خونه ی مامانت، ...

میدونم😭😭😭😭

ولی حداقل با این فکر داغ کمی سبک تر میشه

خدا صبر بده بهتون

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
اره حرفتون درسته ولی این که بابانداشته باشی که عروسیتو ببینه،بابچه ات بازی کنه میری خونه ی مامانت، ...

منم 6تا خواهر دارم ویدونه داداش بابام فقط عروسیه دوتا خواهرمو که باهم جاری هستنو دید با اولین نوش عروسیه بقیمون و8تا نوه ی دیگرو ندید فقط 42سالش بود فوت کرد

کاربرas2 سابق به خاطره ترامپ ترکیدم😡
چندروزآخر دکتراگفتن اگه بمونه زمینگیر میشه امامنه لعنتی دعاکردم نمونه خاک برسرم .من چه دعایی کردم هم ...

الکی به خودت عذاب وجدان نده

میموند هم خودش در عذاب بود هم شماها

دایی من الان زمینگیره هر لحظه ترزو مرگ داره بچه ها و زن بدبختش هم افسرده و خسته با اینکه طفلیا بهش میرسن ولی سخته خیلی سخت یک روزشم سخته چه برسه که چند ساله

منم 6تا خواهر دارم ویدونه داداش بابام فقط عروسیه دوتا خواهرمو که باهم جاری هستنو دید با اولین نوش عر ...

خدارحمت کنه منم بابام فقط عروسیه منو دید نوه هم ندید

الکی به خودت عذاب وجدان نده میموند هم خودش در عذاب بود هم شماها دایی من الان زمینگیره هر لحظه ترزو ...

همه اینومیگن ولی من اون روز دلم سنگ شده بود.خاهرم گفت ول کن دکتراروارو راهش میندازیم فیزیو تراپی میبریم خوب میشه حرف میزنه خرج میکنیم براش  ولی من چی گفتم....