2777
2789

به نظرم بعد از خدا مادر مقدسترین فرد هست، من باشم قطعا محکم باهاش برخورد میکنم، اما تلافی نه.

به نظرم اگر که ۲ نفر با هم ازدواج میکنن و وارد خانواده هم میشن باید پدر و مادر همدیگرو مثل پدر و مادر خودشون دوست داشته باشن.

به نظرم به همسرت بگو اگه من با مادرت همچین برخوردی کنم چه واکنشی نشون میدی؟ همون واکنش رو نشون بده

مادر خط قرمزه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدر مادر هر دو جز حرمت ها هستن از اول باید تا کنید مه بی احترامی نشه من اکر باشم کوتاه نمیام یع جوری بهش بی محلی میکنم و تندی که دیگه بار اخرش باشه و حساب دستش بیاد

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉

البته که ناراحت میشم وسرسنگین .. و سعی میکنم متوجه اشتباهش بکنم ولی اگر قبول نکرد 

فقط ازش میخواهم دیگه اگرم دوسش نداره بخاطر من بی احترامی بهش نکنه و قول میگیرم درمورد خانوادمون با الفاظ بد صحبت نکنه وگرنه باهاش گرم و صمیمی نمیشدم

میگه مامانت بین بچه ی من با بچه برادرت فرق می‌زاره میگه ازش خوشم نمی یاد

ها اینجوری میگه، خب فحش که نداده. حتما مامانتم توی رفتارش فرق میزاره. مادربزرگ های منم بین نوه ها فرق میزاشتن که به ضرر من تموم شد. ما سه تا دختر بچه همسن بودیم یادم ۴ یا ۵ ساله بودیم مادر بزرگم برای دخترداییم و دخترخاله ام دو تا عروسک عین هم خرید برای منم خرید مال من فرق داشت هم بزرگتر بود هم یه شکل دیگه بود. از اون موقع اون دوتا با هم بودن منو بازی نمی دادن، بزرگتر که شدیم دخترداییم از سر حسادت خیلی اذیتم کرد. یا اون یکی مادربزرگم هرگز به ما محبت نمیکرد همه محبتش برای بچه های عموم بود منم هیچوقت مادربزرگ پدریمو دوست نداشتم.

طرف حق رو بگیر حالا ببین کدوم طرف حقه. اگه می بینی واقعا مامانت فرق میزاره با مامانت صحبت کن اگه هم سوتفاهم بود رفعش کن، ولی هرگز به طور مطلق طرف مامانتو نگیر .

واین نیز بگذرد....