2777
2789

سلام خانوما 

من حدود 10 سال پیش ازدواج کردم و الان یه پسر 5 ساله دارم ، ما از اول خیلی با هم مشکل داشتیم و سعی میکردیم کوتاه بیاییم و حلش کنیم که حدودا موفق بودیم ، ولی الان یکی دوسالی میشه که دیگه انگار هردومون زدیم به سیم آخر و اصلأ کوتاه نمیاییم ، نمیدونم میخوایم به کجا برسیم ولی میدونم هردومون به شدت خسته شدیم ،و حس میکنم ازم متنفره شاید منم با حرفام این حسو بهش دادم ، الان حدود چندین ماهه که هیچ رابطه ای باهم نداریم و جاشو جدا کرده ، واینکه سره یه قضیه ای از حدود 3 سال قبل گوشیه هر دومون رمز داره و اجباری به حریم هم تجاوز نمیکنیم ، و مشکل من اینه که نکنه جایی سرش گرمه و من نمیدونم !  از یه طرفم پسرم دیگه داره بزرگ میشه و همیشه تنهاست و بهونه میگیره  و گریه میکنه که خواهر و برادر نداره باهاشون بازی کنه و... و منم دوست دارم که باردار بشم ولی چون از تعهد شوهرم اطمینان ندارم و فعلأ هم رابطه نداریم توی فشارم و نمیدونم چیکار کنم ، توی دو راهی خیلی سختی هستم ، میترسم حالا اگه ظاهری آشتی کردیم و من باردار بشم بعدها پشیمون بشم و بچه ی دوم اشتباه محض باشه ، شایدم برعکس قدمش باعث بشه کلأ زندگی مون گرم بشه ، واقعأ نمیدونم چیکار کنم 😢😢😢 لطفأ کمکم کنین ، کمک خواهرانه نه الکی یه چیزی بگین رد شین ، این قضیه بارداری از سه سالگیه پسرم تا الان فکر هر روزمه ، دارم دیوونه میشم دیگه 

اگه دیدین جواب ندادم حتمأ شوهرم اومده خونه ،نمیتونم جواب بدم ،  لطفأ نطراتتونو بذارید ، حتمأ بعدأ جواب میدم ، مرسی ازتون ❤❤❤ تجربیاتتون تو زندگیه واقعی رو میخوام ، نمیخوام احساسی عمل کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مشكلات شما رو هم نداشتم و ندارم، الان پسرم هشت سالشه ولي قصد ندارم باز باردار بشم ، بنظرم همين يكي كافيه برامون، بنابراين اگه جاي شما بودم قطعا ديگه بچه دار نميشدم،ولي باز شما خودتون بهتر ميدونين عزيزم

منکه تک فرزندم پسرم هم از شرایطش راضیه

اماهمه میگن یه بچه کمه😔😔😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

اول رابطه رو بساز 

فکر کن تازه باهم اشنا شدید 

چطور روزهای اول عاشق بودید 

قطعا روزای خوب هم داشتید 

تو شروع کن

سوپرایز رابطه باش

عرور کنار بذار 

گدشته رو فراموش کن‌

دستور ۴۰ روز عشق رو اجرا کن‌

۴۰ روز عشق بدون توقع همراه صبوری

درسته سخته 

تلاش کن 

درضمن من کلا مخالف تک فرزندی ام

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

اول رابطه ت رو باهمسرت خوب کن 

ریشه یابی کن مشکل رو 

مشاوره برید اگه لازمه 

و یه تکونی به زندگیت بده ببین چجوری با عشق زندگیتو شروع کردی 

خاطرات روزای شاد و خوب رو زنده کن

بعد به بچه فکر کن 

بنطرم ی بچه ی دیگه رو مجبور ب زندگی مزخرف نکنید خصوووووصا اگر دختر باشه 

بچه پدرومادر و عشق و محبت و همرو باهم میخواد 

همین یکی ک داره تحملتون میکنه بسه گناه داره یکی دیگرو گرفتار نکنید 

با بچه هم زندگی گرم نمیشه عزیزم شما باید فکر اساسی بکنید برای زندگیتون .

بچها بازیچه ی دست ما نیستن ما در قبالشون مسئولیت دلریم 

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
من 25 شوهرم 38

نه الان بچه دار نشو 

هم بچت کوچیکه هم خودت  فرصت  زیادداری برا بارداری هم اینکه شوهرت تو سن حساسیه که ممکنه حوصله بچه تو این سن نداشته باشه 

سعی کن رابطت را هم با همسرت درست کنی مشخصه از اول  بخاطر اختلاف سنیتون  نتونستی باهاش کنار بیای

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏