2777
2789

من رفتم تزریقات پنج روز پیش یادم نمیاد دفترچه مو برداشتم یا ن.اگه اونجا نبود بازم دفترچه میدن بهم؟جریمه داره؟شوهرم خیلی حساسه رو بیمه اش

التماس دعا🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو جیبه

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
یعنی با دفترچه اولیه فرق داره؟مث شناسنامه؟

نميدونم دقيق فكر نكنم

دوستم چند وقت پيش گم كرد بعد فكر ميكرديم خيلي دردسر شه براش 

ولي گفت خيلي راحت المثني گرفتم

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
نميدونم دقيق فكر نكنم دوستم چند وقت پيش گم كرد بعد فكر ميكرديم خيلي دردسر شه براش  ولي گ ...

مرسی عزیزم‌.فقط از این میترسم ک امکان داره کسی ازش استفاده کنه؟خیلی جاها ب دفترچه توجه نمیکنن

التماس دعا🙏
مرسی عزیزم‌.فقط از این میترسم ک امکان داره کسی ازش استفاده کنه؟خیلی جاها ب دفترچه توجه نمیکنن

نگران نباش چه استفاده اي؟

نهايتا ميخوان بدن دكتر توش نسخه بنويسه اتفاق ديگه اي نميفته كه

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!