2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

394 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها

ما هفته پیش رفتیم یه شهر دیگه عروسی اقوام همسرم. ما یه اتاق تو هتلی ک وابسته به محل کار شوهرم هستش گرفتیم. خواهرشوهرم زنگ زد ک یه اتاقم برا اونا بگیریم. 

همه چی خوب بود تا روز آخر ک قرار شد بعد اینکه اتاقمونو تحویل بدیم بریم دیدن یکی از فامیلاشون

یهو بعد ناهار خواهرشوهرم حالت ناراحت داشت و گفت ما نمی‌آیم و دیرمون شده باید بریم خونه مون

هرچی من و شوهرم گفتیم چی شده اصلا هیچی نگفت

کادوی تولد و روز زن براش گرفته بودیم به زور قبول کرد ازمون

بعدشم گفت من یعنی خودش خیلی حساسم 

موقع خداحافظی هم گفت بعد اینکه ما رفتیم برو تو دستشویی ی کادو برات گذاشتم

رفتم دیدم 150 تومن گذاشته کنار دوش حموم

تقریبا هزینه اتاقشون بود

اصلا نمیفهمم چیشده

کاری هم نکردم ک بگم ما پول اتاقتون رو حساب کردیم... 

به درک حوصله داریا

این فرد نسبت به همه چیز بی تفاوت است هر طور که میخواهید با او رفتار کنید.......گول دنیا را مخور!!!ماهیان شهر ما از کوسه هاوحشی ترند!!!!بره های این حوالی گرگ هارا می‌درند!!!سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها!!!!زنده هاهم آبروی مردگان را می برند!کاکتوس شده بود و دلش نوازش میخواست🌵🌵🌵 برود هرکه دلش خواست شکایت بکند این شهر باید به من دیوانه عادت بکند🍃🍃🍃 دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد جز غم که هزار آفرین بر غم باد🖤.                                        اتفاق غمگینی است وقتی تنهاییت سال ها از تو بزرگ تر باشد🖤🖤🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا دستت رو تا آرنج عسل بزاری دهنشون آخر گازت میگیرن 

این فرد نسبت به همه چیز بی تفاوت است هر طور که میخواهید با او رفتار کنید.......گول دنیا را مخور!!!ماهیان شهر ما از کوسه هاوحشی ترند!!!!بره های این حوالی گرگ هارا می‌درند!!!سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها!!!!زنده هاهم آبروی مردگان را می برند!کاکتوس شده بود و دلش نوازش میخواست🌵🌵🌵 برود هرکه دلش خواست شکایت بکند این شهر باید به من دیوانه عادت بکند🍃🍃🍃 دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد جز غم که هزار آفرین بر غم باد🖤.                                        اتفاق غمگینی است وقتی تنهاییت سال ها از تو بزرگ تر باشد🖤🖤🖤
بچه ها خواهرشوهرم آدمی نیس ک بخواد کسی رو ناراحت کنه آدم به شدت حساسیه حتی الان ک بچه داره صبرش زیا ...

تو کاملاااا عادی برخورد کن اصلا هم به روی خودت نیار، خوب و مهربون باش در همون حدی که قبلا بودی، زیاد لیلی به لالاش بزاری یاد میگیره هی قهر کنه

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗

شوهرم موقعی ک داشت میرفت پول اتاقو حساب کنه منو گفت بیام یواش بهم گفت پول همراهت هست؟ منم دم در بهش گفتم آره الان بیارم؟ گفت نه هرموقع لازم داشتم بهت میگم

غیر اون یادم نمیاد وقتی اونا بودن چیزی گفته باشم

تازه رفته بودیم بیرون یواش گفتم

میگم نکنه فکرای دیگه کرده

تو کاملاااا عادی برخورد کن اصلا هم به روی خودت نیار، خوب و مهربون باش در همون حدی که قبلا بودی، زیاد ...

شوهرم خیلی ناراحت شد از این حرکتش

بغلش کرد 

گفت تو ناراحت بشی دلم کباب میشه اونم اشکش درومد

ولی بازم هیچی نگفت

آخه یهو اخلاقش عوض شد

شوهرم خیلی ناراحت شد از این حرکتش بغلش کرد  گفت تو ناراحت بشی دلم کباب میشه اونم اشکش درومد ...

باشه تو خودتو قاطی نکن، بخاد بگه به شوهرت میگه، تو رفتارت عادی نگه دار

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗

بنظرم اگر رابطتون تا الان خوب بوده و مشکلی با هم ندارید ازش بپرس چه چیزی ناراحتت کرده شاید سوء تفاهم شده و شما با یه توضیح ساده حلش بکنی . اگر بی تفاوت رفتار کنی شاید رابطتون خراب بشه و اون فکر کنه قصد و غرضی داشتی