2777
2789

دخترم سه ماهشه رفلاکس پنهان داره  دکتر نکسیوم داده نصف قرص صبح نصف شب  حل بشه با اب..کسایی ک نی نی هاشون استفاده کردن بیاین بگین تا چند روز بعد از مصرف حالشون بهتر شده؟ 

اخه نی نی من سینمو بد میگیره خیلی گریه میکنه دکتر گف گلوش خیلی سوخته بخاطر رفلاکس

و اینکه با اب دادن یا اب سیب؟ 

من با اب سیب میتزسم یبوست شه..چون امپرازول داده بودم با اب سیب شده بود 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برامن تاثیرنداشته انگار.بیشتربالامیاره رانیتیدین بهتربود البته جفتشومیدم..بچه منم سه ماهونیمشه امانکسیوم یک سوم میدم اینم نمیخوره درست 

رسیدم ته خط....معجزه بایدبشود تادلم باز دلم دل بشود
5.6روز آره امیدولر باش کلا 4ماهگی اوج رفلاکس نگران نباش

داره میره تو چهار ی گرمم اضافه نکرده تازه کمخونیم داره...دیگه نمدونم چ غلطی کنم..ی روزه البته نکسیوم رو شروع کردم..من با اب سیب میدادم قبلا امرازول رو خوب بود ولی یبوست شد دیگه دکتر نکسیوم داد گف با اب

• مرکبات مانند پرتقال، سیب و انگور
  • گوجه فرنگی، فلفل، پیاز، خیار و بادمجان
  • غذاهای حاوی پروتئین شیر گاو
  • غذاهای تند و پر از ادویه
  • این مواد غذایی رفلاکس و وحشتناک زیاد میکنن سعی کن چند روز قطع کنی تا نی نیت بهتر بشه 
مرکبات مانند پرتقال، سیب و انگور گوجه فرنگی، فلفل، پیاز، خیار و بادمجان غذاهای حاوی پروتئین شیر گا ...

خیلی وقته رژیمم ..دکتر گف فقط گوشت گاو رو میتونی بخوری ..لبنیات گوسفندی چی نمتونم؟