2777
2789
عنوان

چند روز بعد از مصرف نکسیوم جواب داد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2071 بازدید | 27 پست
رانیتیدین ایرانی میدم بی تاثیره انگار اب میخوره

برامنم ایرانیه اماانگاربهترازنکسیوم جواب داده بااون انقدبالانمیاورد.نکسیوم خارجیه مثلا اماهنوزقورت نداده بالامیاره کلافم کرده دیگه

رسیدم ته خط....معجزه بایدبشود تادلم باز دلم دل بشود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

المیرا جان اخه تا چند روز دیگه بچه بنده خدا از گشنگی چیکار کنه؟ چطور اون سوختگی میخاد ترمیم شه اخه

قرص نکسیوم اب رو اتیش براش دو سه روزه بهتر میشه نگران نبا

اسید گلوش و سوزونده چطوری شیر بخوره😭😞

گوشت گوسفند بخور لبنات گاوی و گوشتش  نه

لبنیات گوسفندی چی؟ یا ماست پروبیوتیک نمتونم استفاده کنم؟ هیچی نیس ک بخورم دیگه..بخدا از صبح گشنه ام..ی دونه بیسکوییت با اب خوردم فقط

لبنیات گوسفندی چی؟ یا ماست پروبیوتیک نمتونم استفاده کنم؟ هیچی نیس ک بخورم دیگه..بخدا از صبح گشنه ام. ...

تا چند روز سعی کن نخوری که کوچولوت بهتر بشه بعد شروع کن که نکسیم اثر بزاره رو ککچولو اذیت نشه 

اب؟هویج بخور حلوا بخور 

من یکسال فقط مرغ با یه ذره زردچوبه پخته و برنج و نون و قرص کلسیم خوردم 😞خوب وزن میگرفت و رفلاکسش اذ ...

این رفلاکس لعنتی چیه اخه خدایااااا....بخدا استخونام نابوده ..همش گشنمه..حالم از مرغ بهم میخوره..نه سبزیجاتی نه لبنیاتی کنار غذا..بزور میدم پایین غذارو

قرص نکسیوم اب رو اتیش براش دو سه روزه بهتر میشه نگران نبا اسید گلوش و سوزونده چطوری شیر بخوره😭😞

با هزار بدبختی میدم بهش..تلخه نمیخوره جیغ میزنه..گلوش چطور میخاد ترمیم شه؟ دارویی برای اون نداده..هدایا صبرررررررررررررر بده

تا چند روز سعی کن نخوری که کوچولوت بهتر بشه بعد شروع کن که نکسیم اثر بزاره رو ککچولو اذیت نشه  ...

اب هویج لعنتی یبوست میکنه بچه امو...پنج روز هفت روز نمتونه پی پی کنه

بچه منم رفلاکس شدید داشت طوری که اصلا شیر نمیخورد فقط توی خواب انواع مختلف دارو امتحان کردم 

امپرازول خوب بود ولی به شدت باعث یبوستش شده بود 

در انتها موتیلیوم دادم که تا حدودی خوب بود ولی نه اونقدر که معجزه کنه چون اونم ضد تهوع بود و بچه منم رفلاکسش از نوعه پنهان که در اخر به غذا افتاد خوب شد

چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید...
بچه منم رفلاکس شدید داشت طوری که اصلا شیر نمیخورد فقط توی خواب انواع مختلف دارو امتحان کردم  ا ...

وای خدا من تا سه ماه دیگه چیکار کنم؟ دکتر دومپریدون یا همون موتیلیومم داده ولی بچه ام همش بالاش میاره..رفلاکس پنهانه برای منم..خسته ام از شیر نخوردنش از وزن نگرفتنش

5.6روز آره امیدولر باش کلا 4ماهگی اوج رفلاکس نگران نباش

المیرا جان اللن پنج شیش روز گذشته ولی بازم تو بیداری جیغ میزنه و نمیگیره...امپرازولو با اب سیب میدادم بعد از سه روز گرفت سینمو..مگه نکسیوم بهتر نیس پس چرا نمیگیره؟