2777
2789

من که تا دلتون بخواد دیدم

مثلا اوایل عقدم ک بود با پدرشوهرم رفتیم یه حایی کار اداری داشتیم

ماه رمضونم بود ساعتم نزدیک ۱۱ ظهر بود آفتاب بود شدیییییید....این منو نصف شهر چرخوند بدون اینکه یه جا تاکسی بگیره.پاهام تاول زده بود تشنگیو خستگی هم داشت دیوونم میکرد.تازه خودشم مشکل قلبی داره دیابتم داره اما به خدا ما تا بعدازظهر پای پیاده نصف شهرو دور زدیم.به روی خودشم نمیاورد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی رو دیدم داشت لازانیا میپخت یدونه ورقه پخته شده لازانیا اضافه اومد ورداشت اونو گذاشت فریزر🤣

علکیییی 😳😂

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
یکی رو دیدم داشت لازانیا میپخت یدونه ورقه پخته شده لازانیا اضافه اومد ورداشت اونو گذاشت فریزر🤣

خوبه همونجا نخوردتش😂

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

خونه یه اقوام رفته بودم تو اشپزخونه رفتم لیوانای چای رو کمک صابخونه بشورم که داد زد ابو ببنندددددد. گفتم یا امام زمان چیه. که با یه پارچ اب اومد گرفت رو دستم تا لیوانا رو شستم. گفت من اینجوری ظرف میشورم😓

شوهر خالم خیلی طمع کاره.کارش دولتیه نمیگم کدوم ارگان و کجا

اما حقوقشم ماهی تقریبا ۱۰ تومنه اما دو جور دیگه هم کار میکنه

مثلا نصف روز ک بیکاره میره تا آهر شب مسافر کشی فصل تابستونم کلا هم شرکته هم مسافرکشیه هم میره خونه ها برای سم پاشی ☹

خرج خونه رو با مسافرکشی در میاره اصلا حقوقشون زیاد دست نمیخوره