2777
2789

تو ذهنم هست پیش دوست پسرم میرم بهش این حرفارو بزنم فلان واکنشو نشون بدم کلیبرنامه میچینم کلی متن میخونم راهنمایی میگیرم همه چیزو بلدماااا ولی میرم پیشش باز همون آدمم هیچ تغییری نمیکنم انگار چیزی بلد نیستم اصصن نمیتونم چیزی که تو ذهنمرو پیاده کنم چیکار باید بکنم به نظرتون راهنمایی کنید لطفا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه خودت چشه.خودت باش.بعدم تغییر کم کم اتفاق میفته.اگر رفتار اشتباهی داری به نظرت اصلاحش کن کم کم.ولی اینکه بخوای برا حرفات رفتارت طبق یه الگو عمل کنی خودت به مرور خسته میشی.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

من من 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️صدبار میگم دیدمش بهش همه ی ناراحتیامو میگم تا جواب میده میگه جانم خرررر میشم اخخخخخ😂😑😑🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم /مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 
مگه خودت چشه.خودت باش.بعدم تغییر کم کم اتفاق میفته.اگر رفتار اشتباهی داری به نظرت اصلاحش کن کم کم.ول ...

خودم مشکل زیاد دارم قبولم دارم ولی نمیتونم اصلاح کنم مثلا همش بحث میکنم زود قهر میکنم لوسم