2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متری منم میخوام برا عید بدم خشکشویی نمیدونم متری چنده 

یبار دیدم متری 12 زده بود شایدم اشتباه دیدم

دو دقیقه در مقابل فهمیدن مقاومت نکن...                   شاید خوشت اومد.. 
متری منم میخوام برا عید بدم خشکشویی نمیدونم متری چنده  یبار دیدم متری 12 زده بود شایدم اشتباه ...

من‌تو نت سرچ کردم‌مترمربعی ۴ تومن، زنگ زدم خشکشویی سر خیابون پرسیدم گفت طول پارچه رو در نظر میگیریم متری ۵ . خب مال من پارچش بیشتر از ۱۵ متره میشه ۷۵. چونه زدم‌گفت ۵۰ میشورم اتو میکنم برات. حالا میخوام مطمئن بشم عدد پرتی نباشه

من‌تو نت سرچ کردم‌مترمربعی ۴ تومن، زنگ زدم خشکشویی سر خیابون پرسیدم گفت طول پارچه رو در نظر میگیریم ...

اگر متری پنج باشه که خوبه می ارزه 

بعد یه سوال این گیره و سرب و این چیزا که به پرده هست در میارن؟ من اولین باره میخوام ببرم خشکشویی بنظر شما پرده زشت نمیشه 

اگر متری پنج باشه که خوبه می ارزه  بعد یه سوال این گیره و سرب و این چیزا که به پرده هست در میا ...

شما خودت سرب و گیره ها رو در بیار پرده خالی بدون هیچ ملحقاتی ببر. شستن زشتش کنه؟ نه بابا اتو میکنن تحویل میدن فقط بعضیا که پرده شون خیلی مدل داره دوباره برای نصبش نصاب میارن. مال ما که ساده اس از اولش خودمون نصب کردیم

اره همشودربیار من درمیارم همه راخودم میشورم.اونا بهش باشه پرده خراب میشه

منم خودم میشورم مال اتاق خوابها رو، ولی این پرده تو لباسشویی جا نمیشه، بعدم اتو کردن پرده ۱۵ متر در ۳ متر خیلی سخته

شما خودت سرب و گیره ها رو در بیار پرده خالی بدون هیچ ملحقاتی ببر. شستن زشتش کنه؟ نه بابا اتو میکنن ت ...

خب پس خیالم راحت شد 

اره برا منم سادس 

عزیزم من پرده پذیراییمو دادم خشکشویی. ببین کلا قیمت خشکشویی ها برا پرده متری حساب میشه مثلا خشکشویی آنلاین حباب متری 6 هزار میگیره. تازه ارسال و دریافتش هم رایگانه. والله به نظر من هم بهترین خشکشویی غرب تهران میشه حسابش کرد چون خیلی کیفیت داره  البته فعلا مناطق تحت پوشش 2 و 5 هستش.