2777
2789
عنوان

خوووووووونهههههههه

145 بازدید | 13 پست

بچه ها از اول ازدواجم با مادرشوهرم زندگی میکردم و میکنم.الان با دو تا بچه خیلی سخته خیلیییی.میخوام تا زایمان نکردم برم از اینجا برم مستاجری.جام کوچیکه و افتضاحه .... اما نمیدونم چرا هر دفعه عزممو جزم میکنم از اینجا برم یا خونه گیر نمیاد یا یه مشکلی پیش میاد مجبور میشیم پول خونه رو خرج کنیم....کسی دعا یا ذکری که مجرب باشه بلده برای پیدا شدن خونه کلا واسه خونه دار شدن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر برا چی ادیت میشی اونجا؟

اول از همه اینکه جام تنگه.کلا 40متره.دوم اتاقخواب نداره.دخترم بزرگ شده دیگه.سوم آسی شدم از دستشون.از شلوغی بدم میاد میخوام برم یه جا که دور باشم از خودشون سرو صداشون دردسراشون وااااای نگم واست.اگه بگم بخدا دلت اتیش میگیره...بدونی این 5سال چیییییییی کشیدم من

چرا اینموقع خونه میگردین ،همیشه تابستون خونه زیاده ،پولاتون تا اونموقع جمع کنید هرچی بیشتر بهتر راحت ...

راستش نمیخوام این بچمم تو این خرابشده دنیا بیاد.سختمه اینجا .اردیبهشت زایمانمه.افتادم دنبال خونه گفتم شده باشه 1روز قبل زایمانمم برم میرم

چقد سخت😣

آخ......😢تازه دستشوییم مشترکه باهاشون.بالا تو حیاطه.فکرشو بکن.5ساله بخاطر دستشویی خودمو بچم چادر باید سر کنم کلی پله رو برم بالا.الانم که حامله ام..... هر روز روزی چند بار پله بالاپایین میکنم.همشم سروصدا دارن. صداشون پایینه.انگار کنار گوشت دارن حرف میزنن.مهمون نمیتونم دعوت کنم.سریع میفهمن.یا یه کاری میکنن ابرومو میبرن.

آخ......😢تازه دستشوییم مشترکه باهاشون.بالا تو حیاطه.فکرشو بکن.5ساله بخاطر دستشویی خودمو بچم چادر با ...

نه دعوا میتونیم بکنیم نه شادی.نه حتی حرف ساده بزنیم....صدای نفسامم میره بالا.نه نزدیکی راحت دارم نه هیچی.... 5ساله هیچی نفهمبدم از زندگی.اما نمیدونم چزا خدا راضی به خلاص شدنم از این وضع نمیشه😢به هر دری میخورم بستس.تا چند وقت پیش پول نداشتیم.الان که پول هست خونه نیست.