2777
2789

الان دخترم سرفه کرد بیدار شدم شیرش دادم بعد اونبری شدم دیدم شوهرم گوشیش تو دستش روشنه خوابش برده نگای گوشیش کردم دیدم دلشته با ی خانوم چت میکرده اسمشم آقا سیو کرده بوده .اینجور ک چت کرده بودن انگار همو میشناسن خیلی زیاد.شوهرم نوشته بود عاشقتم و چرا رفتی فلان جا ازم اجازه نگرفتیو....دارم میمیرم تو رو خدا بگین چیکار کنم هنگم😭

برای سلامتی چشم های دخترم صلوات بفرست🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ارامشتو حفظ کن

اول اسکرین بگیر ازچتاش بعد بفرست رو گوشی خودت

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
ای بابا از چت اش اسکرین بگیر برای خودت بفرست همین طور شماره رو هم سیو کن

فیلم گرفتم از چتش تو گوشیم.نمیدونم ب شوهرم فردا چی بگم از کجا شروع کتم

برای سلامتی چشم های دخترم صلوات بفرست🙏

لعنت به این زندگی و دنیایی که واسه ما زنا انقد دردناک پیش میره ...

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...