2777
2789

روزتون مبارك خانما

يه دختر دوسال دوماه دارم از ابتداي تولدش تو تختش كنار تختم ميخوابيد از ابان بعد از يه مسافرت كه داشتيم با قر فر ميرفت تو تختش راضي نميشد 

الان يكماه كلا ميبرم ميزارم تو تختش جيغ و گريه ميكنه حتي ميارم تو تختم ميخوابونم وقتي خوابيد ميزارم تو جاش اما دقيقا ساعت ٦ بيدار ميشه گريه ميكنه واقعا خسته شدم كمبود خواب گرفتم از اين كه ايشون هم هراسون ميشه ناراحتم حتي ديگه بيخيال شدم اتاقشم جدا كنم

من چكار كنم دوباره بدون استرس تو جاش بخوابه اينم اضاف كنم با نشون دادن امادگي از خودش تقريبا از پوشك گرفتمش يكماه حالا نميدونم ربط داره اين ترسش از جدا خوابيدن 

ممنون ميشم راهنماييم كنيد 

خدايا مواظب عشقاي زندگيم ، دخترم و همسرم باش هميشه 💋😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانشناسا میگن از پوشک گرفتن مرحله مهمیه و کلا سعی کنین دو مرحله زندگی بچه رو با هم همزمان نکنین مث ...

نه من اصلا نخواستم جاش عوض كنم ديگه  راضي نميشه تو همون جاي سابقش بخوابه 

اتاق جدا كردن پيشكش 

ميخواد همش بيادتو تخت منو همسرم جامون تنگ ميشه از طرفي دوس ندارم درست نيست

تا ۱ ماه بزارش تو تختش خودت پایین بخواب  بعدش دیگه چند ساعتی ولش بد  تا کم کم یکم یکم از ...

اصلا راضي نميشه تو تخب بخوابه ، ميگه بايذ بيام بخوابم تو تخت شما 

نه من اصلا نخواستم جاش عوض كنم ديگه  راضي نميشه تو همون جاي سابقش بخوابه  اتاق جدا كردن پ ...

آره درستش اینه که اگر خ حساسه که تنها نخوابه 

تا جایی که میتونین شما برید تو اتاقش بخوابین 

بجای اینکه اون بیاد اتاق شما