2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نداشته باشن؟!مثل اینکه یکی از کارش بیرونش کرده باشن بعد دیگه حق کارکردن نداشته باشه

زندگی در جریانه،برای آینده تلاش کن وبقیه شو بسپاربه خدا و همیشه امید داشته باش به اتفاقات خوب

چه ربطی داره من کلی ادم میشناسم که ازدواج عالی داشتن.باچشم بازتر انتخاب کردن

میدونی از نظر ظاهری خوبم 

اما خوب شناسنانه خط خطی و مطلقه بودن 

حس میکنم نتونم با شخص مناسبی ازدواج کنم 

مادر شوهرخودم با اینکه دختر بودمو و از همه نظر از اونا بالا تر بودم منو دوست نداشت

چه برسه مادر شوهر بعدیم ک یه عروس مطلقه گرفته

یا حس میکنم دیگه با پسر ازدواج نمبکنم با مرد مطلقه ک معلوم نی چه ایرادی داشته باید ازدودج کنم

خودت باید تشخیص بدی عزیزم.

من 28 سالگی از شوهرم که از دید مردم هیچ ایرادی نداشت(مهندس/باکلاس/ سالم و... ) بود جدا شدم.چون بد دل بود ، بهم گیر میداد، نمیذاشت ادامه تحصیل بدم، ورود و خروج رو چک میکرد و.... من هم دوستش داشتم ولی بعد از چند ماه دیدم دارم به فنا میرم و افسرده میشم.با تمام حرف و حدیثای مردم ازش جدا شدم با بخشیدن کل مهریه.6ماه کامل در خفا گریه میکردم.زندگیم نابود شده بود.به خودم آمدم ادامه تحصیل دادم.33 سالگی با یه انسان کامل، یه پسره مجرد سالم، مهربان و دوستداشتنی ازدواج کردم. عروسی برام گرفت همه انگشت به دهان و .... الان 2 ساله گذشته، من هر روز خوشبختی رو لمس میکنم. فقط اگه خدا یه نی نی بهمون بده دیگه غصه ندارم...

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

نمیدونم حس میکنم همه مردا مطلقه بدن  اخه هیچ زنی زندگیشو الکی ب هم نمیریزه😞

نه این حسو نداشته باش.الان یکی از اقوام ما زنش همه چیشو گرفت‌ طلاق گرفت رفت.الان مرده دوباره ازد کرده عروسی گرفته عاشق زنشه

خودت باید تشخیص بدی عزیزم. من 28 سالگی از شوهرم که از دید مردم هیچ ایرادی نداشت(مهندس/باکلاس/ سالم ...

شوهر منم مث همسر سابق شما بسیار بد دل بود 

یک بار بدون خودش تا سر کوجه نرفتم

خیلی دوسش داشتم ولی ۵ سال با همه این مشکلان زندگی کردم 

دست بزن بددهنی خساستم داشت 

اما همش خاطراتمون جلو چشم میاد منم الان ۷ ماهه هر شب دارم گریه میکنم ☹ میگم دیگه نمیتونم خاطرات خوب بسازم 

عشق و خوشبختی واسم شده حسرت