2777
2789

کیا می‌شناسن کسایی رو که انگار معجزه شده باشه براشون یعنی دکترا جواب کرده باشنشون 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

خالم بعدبیست سال

عیدتولد یه سالگیه پسرشه

آنگاه که درآغوش تو بود ....فرشته اش میخواندی.                    حالا که درآغوش دیگریست.....                                             فاحشه....؟؟؟؟؟

دوست من شوهرم خیلی اسپرمش داعون بود خودشم افتضاح مشکل داشت الحمدالله بدون دارو باردارشدن پسر سالم و ناز داره    ...

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خالم بعدبیست سال عیدتولد یه سالگیه پسرشه

مشکلشون چی بود وای یعنی چجوری 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
دوست من شوهرم خیلی اسپرمش داعون بود خودشم افتضاح مشکل داشت الحمدالله بدون دارو باردارشدن پسر سالم و ...

بعد چند سال 

زن داییم بعداز۲۴ سال و  عروس خاله ام با ۵تاسقط

چقدر لذت بخشه اون لحظه، طبیعی یا با ای وی اف 

ی خانمی بعد از 24 سال دمه طلاق به خاطر بچه دارنشدن وقتی رفت ازمایش مثبت شد الان دخترش 1سالشه

آخی عزیزم 

مشکلشون چی بود وای یعنی چجوری 

مشکل از خالم بود

نمیدونم چی بود مشکلش واقعا

آنگاه که درآغوش تو بود ....فرشته اش میخواندی.                    حالا که درآغوش دیگریست.....                                             فاحشه....؟؟؟؟؟
مشکل از خالم بود نمیدونم چی بود مشکلش واقعا

خداروشکر که بچه دار شدن 

چقدر لذت بخشه اون لحظه، طبیعی یا با ای وی اف 

هر دوتاشون طبیعی باردارشدن..زن داییم تمام دکترای ایران رارفت حتی امکان ای وی اف و این مسائل را بدنش نداشت این اواخر دست به دامن رمال وفالگیرشده بود واسه خودش یه پا دکتر زنان شده بود همه جاجوابش کردن دیگه پذیرفت نازاست وبیخیال شد که باردارشد والااا ماکه تا شکمش بزرگ نشد اصلااا باور نمیکردیم داییم میگفت باید باژیلت برم بیمارستان پسرم ریش سبیل داره تازه خدمت سربازیشم رفته برگشته ..الان پسرش ۵ سالشه ویه پسر دیگه ۷ ماهه دارن دومی هم طبیعی باردارشد......نگم برات از عروس خاله ام که ۵تا سقط پی درپی داشت دکترا دیگه دعواش میکردن که چراباردارمیشی توامکان بدنیا آوردن بچه نداری اونن بیخیالی طی کرد و الان ۳تا زلزله داره هرجا تومهمونی بچه هاش باشن یه سمت از بدن ما داغونه از دستشون خدا حفظشون کنه

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
هر دوتاشون طبیعی باردارشدن..زن داییم تمام دکترای ایران رارفت حتی امکان ای وی اف و این مسائل را بدنش ...

وای چقدر من که نمیشناسمشون میشنوم خوشحال میشم براشون خیلی شیرینه، عزیزم، ان شاء الله خدا دامن همه منتظر ارو سبز کنه خدا بخواد بده میده حتما صلاح نیست برای بعضیا هنوز، اگه منم باردار بشم یه چیز شبه معجزه میشه واقعا 

وای چقدر من که نمیشناسمشون میشنوم خوشحال میشم براشون خیلی شیرینه، عزیزم، ان شاء الله خدا دامن همه من ...

انشاا... مادرمیشی عزیزم برای منم دعا کن تحمل انتظار ندارم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
انشاا... مادرمیشی عزیزم برای منم دعا کن تحمل انتظار ندارم

چقدر منتظری مگه؟؟