2777
2789

شب بخیر‌..

بچه هادیگه دارم خل میشم..واقعانظراتتون برام‌مهمه..نمیدونم این بخاطربارداریه یامن واقعاتااین حدبچه مودوست دارم؟😓

ببنیدمن تااخراسفندانشالله زایمانمه ولی مفلوم نمیکنه شایدیک هفته دیگه شایدم همون وقتش..میگن بچه دوم زودترمیادنمیدونم تجربه ندارم..

ولی دلم اتیشه یکی بخاطررفتارمامانم که انقدردوسش دارم به فکرشم ولی اون..

مامانم ۶۶سالشه بازنشسته س داداشم ۲۰سالشه سال اخردانشگاهه بهم وابسته ان....هردوشون ی شهردیگه زندگی میکنن بخاطرداداشم مامانم رفته اونجا....

اینجادوتاخواهروی برادرکوچیکتردارم همه شاغل ان..

خانواده شوهرم که خیلی بامادرشوهرم صمیمی بودم ولی مثل بچه هاسری موضوع پیش پاافتاده قهرکرده وخودشوگرفته قراربودبجه روبگیره تامن زایمان کنم دخترم دوسال ونیمه شه..

حالاامروزمامانم چی میگه میگه بخدادستم خالیه ونمیتونم دست خالی بیاج وداداشتم نمیتونم تنهابزلرم ولی اگه پول حوربشه میام...اون خواهرکوچیکترم که قراربوددخترموبگیره به مامانم کفته بخداشب میتونم نگه دارم روزکه سرکارنمیتونم ببرم...خوب من انتظاری ندارم باینکه عاشق خواهرامم ولی دلم شکسته...اخرسالم هست نمیشه مرخصی بگیرن..

بعدایناروبه شوهرم گفتم گفت من باباشم خودم بچه رونگه میدارم اخه جطوری بابچه میتوته بیادداخل بیمارستان وکارای ننوانجام بده اگه حواسش نباشه دخترم دستشوول کنه اگه اصلااجازه ندن بجه بیادداخل من چه خاکی ب سرم بریزم همش دارم خواب میبینم دخترم گم شده دزدیدنش زبونم لا کشتنش همش میگم نکنه اخرین باربچه نومیبینم انقدرناراحتم دستم سرشده...شوهرم میگه من بچه رومیدم مامانم نگران نباش..ولی مادرش به مادرمن گفته دخترت دل منوشکونده دیگه اونجانمیرم فقط ماشینومیدم به پسرم بره دنبال کارابیمارستان

حالاانقدرناراحتم میگم اگه لج کنه یعنی انقدرنامرده نوه ایی که جونشومیده براش ورهاکنه اونقدراخلاقش عوض شده که روزی ده بارزنگ میزدبادخترم حرف بزنه الان هیچی..هزاربارمعدرت خواهی کردم هیچ انگارنه انکار...بخداددارم دق میکنم حالم ازهمه دیگه بهم میخوره..چکارکنم توروخدابچه م بلایی سرش نیادوقتی برمیگردم توروخدابگیدچکارکنم ای خداا😔😔😔

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

ببین مامانم چطوری حرف میزنه که دخترج یادت باشه هفت روزش شد غسل کنیدباهم وزیرتشکش قران بزار..

یعنی ببین تااونجاهم نمیخادبیاد..بعدمیگه ایشالابعدش جوربشه میام ولی اخه دیگه به جه دردمن میخوره چطوری میتونن توروی من نگاه کنن وقتی نیازبودنیومدن دیگه میخامشون چکار..پاشم ازشون پذیرایی کنم تازه بااون حالم..

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با  مادرشوهرت اشتی  کن و مطمئن  باش اینقدر نوشو  دوست داره  که حتی اشتی نک ...

بهش زنگ میزنم جواب نمیده تلگرام پی ام حواب نمیده...اخه چطوری بفهمم که میخوادچکارکنم بخاطردخترم صدبارغرورموشکستم معذرت خواستم انگارنه انگار

عزیزم به نظرم زیادی حساس شدی..انقدر نگران نباش و استرس بیخودی نده به خودت و برای اتفاقی.که هنوز نیوف ...

ممنون عزیزم کاش اینطورباشه

عزیزم 

یه نفس عمیق بکش 

خیلی عمیق 

به خانمایی مث مادر من فکر کن که 

نه مادر داشتن و نه خواهر! که بیاد یا نیاد. 

حالا 

به خدا توکل کن، و کاراتو بسپر دست خودش، 

تا اون روز مطمین باش، مادر شوهرت بچه رو از دست پسر خودش می پذیره و خودش رو آدم بده نمی کنه، 

اگه می تونی یه پولی برا مادرت بفرست که دست خالی نباشه و بتونه بیاد، 

تهشم، هیچ کدوم نشد، مطمین باش یا خواهرت یه روز مرخصیمی گیره، یا شوهرت بچه رو می ذاره مهد بیمارستان، 

یا یه همسایه ای که می شناسین، شبم می بره خونه خواهرت دیگه. 

بچه ی دوم همسایهروبه رویی ،عفونت کرده بود و بیمارستان بستری بود، می گفت می ترسم این یکی هم بگیره، هی می برم با خودم بیمارستان، منم گفتم بیاره پیش من و ... 

می خوام بگم اون لحظه عمرا همسایمون فک می کرد منم ممکنه بهش پیشنهاد کمک بدم، ولی خدا منو تو مسیرش قرار داد، راحت باش دختر، انقدر به خودت وحشت تزریق نکن. 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟ 
ببین مامانم چطوری حرف میزنه که دخترج یادت باشه هفت روزش شد غسل کنیدباهم وزیرتشکش قران بزار.. یعنی ب ...

اینا رو الان به مامانت بگو، نگع ندار توی دلت، بذار بفهمه احساست چیه و بیاد، اگه بخوای خیلی نجیب باشی و نگی و بعد با دل پر باهاشون برخورد کنی کلی مشکلات بعد زایمان پیدا می کنی ها ... 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟ 
بهش زنگ میزنم جواب نمیده تلگرام پی ام حواب نمیده...اخه چطوری بفهمم که میخوادچکارکنم بخاطردخترم صدبار ...

بیخیال  باش

الان  ارامشتون  از همه  چی مهم  تره

پیش  میره  همه چی...

اینقدر خودتون  اذیت  نکن...

مادربزرگها  خیلییییی نوشون  رو دوست  دارن.....

بیخیال

توکل به خدا  کنید ایشالله  یه زایمان  عالی  داری...

شاید اصلا  شب زایمان کردی  بچت رفت پیش خواهرت

استرس بخودت نده عزیزم 

منم پسر ۳سالع دارم ماه هشت بارداریم شهر غریبم الان اگه یهویی زایمان کنم هیچکسو ندارم شرایطم بدتر شماست چون شبم کسی نیس بچمو نگهداره فقط شوهرم هست میگه نگران نباش خودم هستم تا اخرش

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁