الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ارزون=اشغال ارزون=فیک از قدیم گفتن ارزون نمیخرم چون پول دار نیستم. زود خراب میشه باید یکی دیگه خری ...
یعنی هرکیارزون میحره اشغال میخره؟؟؟
الان که دارم این امضا رو یاد داشت میکنم .مثل یه تیکه کاغذ که تو آسمون سردرگم هست وباد باخودش این ور اون جا به جاش میکنه شدم ....یه آدم کاملا سردرگم که نمیدونه کجای زندگیش هستو از زندگی چی میخواد یه بار عاشق و یه بار فارغ یه بار عاشق درس و پیشرفت یه بار حالش از هرچی درسه و کتابه بهم میخوره واین وسط نگران عمر و جوانی هست که داره از دست میره....نمیدونم باید چیکار کنم و ازکجا شروع کنم ولی اینو خوب میدونم که باید شروع کنم من آدم ساکن بودم نیستم باید پیشرفت کنم فعلا هدفمو گذاشتن روی گرفتن لیسانس میدونم که میشه راهی طولانی در پیش دارم ولی میشه که بشه اینو مطمعنم اگر تا اینجا اومدی ازت خواهش میکنم واسه م دعا کن 🥰۱۴۰۰/۱۰/۰۱
من مستقیم از تولیدی میخرم این طور نیست هر ارزونی آشغال باشه من نه پول مغازه میدم نه پو ...
من تولیدی دارم پول همه چی ام میدم و مگه خیاط حق حقوق خوب ندارن؟ من میدونم بقیه تولیدی ا چقدر حقوق میدن و مخالف کسایی هستم که چشموشونو رو همه چی میبندن من می خوام همه سرکار باشن خسته شدم از بس همه بم میگن ما بیکاریم یا بیکار شدیم.