2777
2789

دارم جدا میشم 

همش پشیمونی میاد تو سرم 

همش میگم کاش برگردم ..

اخه مدام تو ذهنم میاد کسیو نمیتونم مثل شوهرم دوست داشته باشم

مدام میاد که حسرت عشق تو دلم میمونه 

هیچ وقت خوشبخت نمیشم 

حسودی میکنم به زوج های اطرافم تو دلم میگم من چیم کم بود که زندگیم این شد 😢😭

اسی جدا نشوووووووووو

امید،                                                                                  زیباترین واژه است،                                                         ❤از دستش نده، درست میشه❤

من عزیزم و راضی هستم منتها بعد از شیش سال جدایی ازدواج مجدد کردم

به نظر الان زوده ک بخوای به ازدواج دوم و مرد دیگه فکر کنی 

بعد طلاق باید به خودت زمان بدی

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا اونا هم همچین آش دهن سوزی نیسن

میگه توش خودمون رو کشته بیرونش مردم رو

والا

شما عاشق نیسی ی جورایی عادت کردی ب همسرتون،و آره یکم هم ترس داره هر کار جدید و بزرگی برای اولین بار

اگه تصمیم طلاقتون منطقی بوده و نه از روی بچه بازی،نترس

خدا با ماست

نمیخوام کسی دوسم داشته باشه،همین ک درکم کنن کافیه...
من عزیزم و راضی هستم منتها بعد از شیش سال جدایی ازدواج مجدد کردم به نظر الان زوده ک بخوای به ازدواج ...

نه من سریع بعد جدایی نمیخوام ازدواج کنم 

اما همش میترسم احساساتم تموم بشه و لکه دار بشه نتونم با کسی خوشبخت شم یا اعتماد کنم

شما چرا جدا شدی؟

اگه هنوز دوسش داری تلاش کن برای ساختن زندگی تون یکم گذشت یکم صبر ...عشق خیلی با ارزشه و خیلی راحت ت ...

عزیزم من تلاش کردم فرصت دادم درست نشد 

الانم هنش التماس میکنه برگرد درست شدم 

اما بهش میگم تضمین بده میگه نه همینجوری برگرد 

نه من سریع بعد جدایی نمیخوام ازدواج کنم  اما همش میترسم احساساتم تموم بشه و لکه دار بشه نتونم ...

بخاطر خیلی چیزا 

مهمترینش خیانت

بی مسئولیتی

عصبی بودن

ولخرجی برای خانما

و ....

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
بابا اونا هم همچین آش دهن سوزی نیسن میگه توش خودمون رو کشته بیرونش مردم رو والا شما عاشق نیسی ی ج ...

نه من کلی مشاور رفتم و با عقل رفتم جلو 

اما میترسم 

دستو پام میلرزه 

خاطرات خوبمون میاد تو ذهنم دستو پام میلرزه