2777
2789
عنوان

بچم رفت nicu.خیلی حالم بده😢😢😢😢

775 بازدید | 37 پست

زود بدنیا اومد ۳۵ هفته و ۶ روز بودم وزنش ۲۸۵۰بود کلی هم بتامتازون زدم چرا اینجوری شد اخه.امشب رفتم دیدمش گریه میکرد ولی من کاری نمیتونستم بکنم رگشو عوض کرده بودن هی پاهاشو میکشید بهم من نمیتونم اینجوری ببینمش دیگه طاقت ندارم .میشه براش دعا کنین؟؟شاید خدا صدای شما رو شنید.😢😢😢😢😢😢من خیلی مادر بی عرضه ایم که نتونستم یه بچه سالم بیارم همش تقصیر منه لعنت به من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاله به پاکی فاطمه زهرا بچت صحیح و سالم بیاد بغلت

نگران نباش یه نذر کن سال بعد روز مادر یکاری کنی

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

★اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ★

★اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ★

انشالله زودتر خوب میشه.

اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم⁦☘️⁩ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚

اع عزیزم این چ حرفیه میزنی دخترمنم سی وشیش هفته دنیااومد ان ای سیوبودم منم...انقدزودمیگزره این روزاباورت نمیشه فقط خداااروشکر که اتفاقی نیافتاده وسالمه زودخوب میشه...وزنشم عالیه زودخوب میشه فقط قوی باش وشیربده تندتند

عزیزم خدا دلت رو اروم کنه و بزودی نینیتو سلامت بغل بگیری

ولی اصلا تقصیر شما نیست.

خیلی از بچه ها تو هفته چهل بدنیا میان ولی مشکل دارن.

روحیت رو حفظ کن

نینیجون بزودی مرخص میشه و یه مامان شاد میخواد

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

عزیزم اینجور نگو 

یاد خودم افتادم ک پسرمو بخاطر زردی بستری کرده بودن و مدام دل اشوب بودم 

عزیزم اون روزها گذشت و پسرم اومد بغلم و فهمیدم چقدر الکی حرص خوردم 

شما هم نهایت بخواد باشه دو هفته کوچولو رو نگه دارن ک فکرکنم کمتر تازه 

تو باید قوی باشی و مراقبش باشی اینجور هم شیرت کم میشه هم استرست ب کوچولو منتقل میشه

خانوما میشه یه صلوات واسه سلامتی کوچولوم بفرستین؟