بدون اجازتون پست گذاشتم خانمای خوشکل اینو برام گزارش بزنین برای سلامتیت صلوات میفرستم 🌹❤
😭به آسمان زل زده بود و سیگارش را دود می کرد گفتم: دنبال کدوم ستاره ای؟گفت: انگار چشمم ضعیف شده، قبلا همین جا بود این جا، همین بالای سرم کامش را عمیق تر گرفت ماه ها بود ستاره در آسمانش نبود به رویش نیاوردم آسمان بی ستاره را خودش هم ميدانست عیب از چشمانش نیست، دلش را جا گذاشته بود..😣
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نگو ترو خدا....هرچقدر هم که حق پدری رو براتون بجانیاورده بازم در نبودش احساس خلا میکنی،
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
بابا من چشم دیدن خواهرو برادراش نداره چشم دیدن پدر و مادرش نداره حتی از ما که بچه هاشیم خوشش نمیاد بدش میاد حتی بچه هاش سر سفره غذا بخورن پشت سر بچه ها بد میگه از همه دنیا متنفره فقط و فقط ب فکر خودشه ب شکم خودش میرسه پشت سر خونوادش خوراکی میخره و میخوره اگه خونوادش بخان چیزی بخرن بدش میاد واقعا ازش بدم میاد ولی دلمم براش میسوزه احترامش دارم ولی باش سرو سنگینم