2777
2789

اول خودم بگم ... روز اول مدرسه کلاس اول بودم همه بچها رو سرصف کردن بعد معاون گف هرکس شعری یا قران بلده بیاد بخونه منم با خوشحالی رفتم شروع به خوندن کردم ... دختر قرت بابا قوطی گوگرد بابا فردا که تورو عروس کنم به( ک و ن )گرد بابا....😂😂😂😂اسن یادمه مدرسه منفحر شد منم ناراحت شدم که چرا اینا دارن به شعرم میخندن کلی گریه کردم 😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂

من شیطنت زیاد داشتم ولی سوتی این مدلی الان تو ذهنم نیست

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

وسط كلاس رفتم دستشويي

ديدم صداي گريه مياد پرسيدم چخبره كي گريه ميكنه

يكي گفت هيچي مهم نيست ديگه خلاصه اصرار ك چيه چيشده

اخر فهميدم نوار بهداشتي رو طرف با چسب چسبونده به خودش😐

گفتم ميخواي بيام كمك كنم بكني؟

گفت اره بيا😟

طبق محاسباتم نبايد ميگفت بيا 

هيچي ديگه كلا فرار كردم رفتم

خب شد اسممو نگفتم مگرنه ميومد سراغم😣

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

وای وای وای🤣🤣🤣چه بچه ی باحال و اجتماعی بودی

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

من تو خونه همیشه عصبی بودم دبیرستان معلم عربی یه اقا بود سر کلاس بهم گفت دست خطتت زشته عصبی شدم تابلو پاک کن پرت کردم سمتش . کت شلوار سرمه ای تنش بود تمام گچی شد 😂

من تکیه گاهم باده که افتادم از پا 😔

منو دوستام سر کلاس هنر همین طور که داشتیم کار میکدیم حرف میزدیم یهو یکی از دوستام گونمو بوسید بعد منم حواسم نبود بلند گفتم ای مردم کمک این داره به من تجاوز ج.ن.س.ی میکنه ....کلاس رفت رو هوا بماند دبیرمون هم مرد بود شنید ...کلا نابود شدم

باد می ورزد....میتوانی مقابلش دیوار بسازی یا اسیاب بادی انتخاب باتوست....