2777
2789

من ۲۵ولنتاین ی مشت شوکولات ازجیبش دراورددادبه منودخترم گرفتم به همین سادگی😃

۲۶که سالگرددیشب عابرشوهرم دستم بودگفت پول ندارم برات هدیه بگیرم دادم بهش این کیکوبه مناسبت سالگردمون دیشب خرید

۱۹اسفندتولدمه.نمیدونم چی میش۲۵اسفندنی نیم بدنیامیاداونم خبرندارم..

البته انتظاری ندارم چون کارت حقوقش دست من میده..بدیش همینه😫 ولی به شدت دلم کادومیخاد..امابازم میگم ولشششش..

ایناروگفتم بدونیدبعدازتقریبا۵سالی که باهاشم انقدرارزش نداره که بخوام کام خودموتلخ کنم..میگم هرچی پیش ایدخوش اید...

الان تمام فکرم درگیرهزینه هازایمانه....که بااین حقوق و...امیدوارم بخیربگذره..تامیک قبلمم خانمای بارداروصداکردم نیومدن....حالااگه اینجااومدن ی زحمتی ام اون قبلی بکشن..دستتونم دردنکنه‌..اینم عکسش

لطفایکم صبرکنید..مرسی😙

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

بااجازه اسیhttps://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=3916473&slug=روش-زندگی

یه خوزستانیه شااده مردادیه مثل شییر❤😻😎فقط میگم‌مررسی خداجوونم که به عنوانه یه آدم فرصته زندگی دارم من عااشقه خودمم عاشقه عاشقه خودم هیچی تودنیا نمیتونه برام باارزشتر از خودم باشه دوس داشتنه خودم برام خیلیی حس قشنگیه چون به این نتیجه رسیدم وقتی خودمو دوس دارم به بقیه بیشتراحترام‌میزارمو اوناهم بیشتر دوس دارم...ازاشتباه بدم‌میاد ولی اشتباهاتمم دوس دارم چون اشتباه بهایه سخت سنگینیو درقبالش پرداخت کردم😊سعی میکنم تکرار نکنم روزگااربه کااام😄😄😄ودرمورده درخواستایه دوستیتونم پلیزندید چون تاییدنمیکنم کسیو تااطلاعه ثانویه حالوحوصله کل کل کردن هیچ احدوناسیو ندارم مگرحوصله خودمو ودرآخرم این جمله که میگه باورکنید خیلی درسته این جمله گاهی اوقات تنهایس خیلی بهتره باورکن بعضیا بیشتر تنهات میکنن  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان خوشحالی

قطعا ناراحتی

ادم شادزیستیم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂❤️/کاربر از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/ لطفا برای درست شدن کارام و سلامتی خانوادم صلوات بفرستی ❤️

به همین سادگی

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

عزیزم😍 خیلی وقت بود ندیده بودمت روزت مبارک🌹❤

خیلی ممنونم عزیزدلم وهمچنین روزخودت بانو😚😚

عزیزم وقتی کارتش دستته...

یعنی دیگه   

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
الان خوشحالی قطعا ناراحتی

نه باباواسه زایمانم استرس دارم بیشتربیخیال این روزا

مرسی عزیزم😍🌹❤

قربونت برن😙😙

به همین سادگی

😍😍

منم متولد ۲۳ اسفندم 

دخترمم اسفندی میشه 

اخرین تایم طبیعیم یه سونو زده ۹ اسفند 

یکی۱۲ اسفند 

تو که تیکرت زده ۵ روز مونده به تولد

سزارین یا طبیعی؟

خدا جون خودت مراقب همسر مهربون و دختر نازم باش 🙏🏻🙏🏻