درد داشتم فکر کردم از دندونمه کشیدمش خوب نشد گفتند ارتروز فکه بازم خوب نشد حالا دکتر مغزو اعصاب گفته بیماری عصب سه قلو قرص تشنج داده ولی میگن موقت اروم میشه درملن نداره به خدا خیلی میترسم میگن اسم دیگش بیماری خودکشی هست هر کس تجربه ای خودش یا اطرافیانش داره بهم بگه به خدا افسرده شدم
خدایا منتظر معجزه هایت هستم دستهایم بلند سرم به اسمان
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام لطفا از تجربیاتتون برای درمان بگید مادرم درگیره و خیلی درد میکشه
من رفتم دکتر مغژ واعصاب فقط داروش قرص کاربامازپین هست از روزی دو نصقه شروع میشه اگه درد بهتر نشد هر دو یا سه روز یکبار اضافه میشه تا نهایتا به روزی ۳ تا یا ۴ عدد برسه بعد درد یواش یواش اروم میشه از زمانی که درد کاملا خوب شد بعد از یک ماه دارو را کم کم در عرض یکی دوماه قطع میکنیم من که واقعا جواب گرفتم انقدر درد داشتم که ۲۰ کیبو وزن کم کرده بود اصلا نمیتونستم غذا بخورم چند دکتر رفتم وگفتند تنها درمانش همین قرصه فقط هواسش به بزرگ شدن غدد لنفاوی گردن باشه چون برای من بزرگ شد چون درد نداشتم دارو راکم کردم بعد هم ارام ارام قطع کردم
من رفتم دکتر مغژ واعصاب فقط داروش قرص کاربامازپین هست از روزی دو نصقه شروع میشه اگه درد بهتر نشد هر ...
سلام استارتر.. منم چن وقته درد گوش و مفصل کنارگوش و چشم و فک دارم.. نمیدونم از عصب سه قلو هست یا ازدندون عقل.. اخه دندون عقل بالام هم چپ هم راست داره درد میاد..خواستم بپرسم شما چه علایمی داشتی دقیقا؟؟ و چرا به دوستمون گفتین غدد لنفاوی گردن حواسش باشه ورم نکنه؟؟ اخه من غدد لنفاوی زیر فکم حس میکنم یه خرده ورم کرده.. سمت چپ و راست.. قبل از شروع شدن گردنم.. ممنون میشم به این دو تا سوالم جواب بدی
سلام استارتر.. منم چن وقته درد گوش و مفصل کنارگوش و چشم و فک دارم.. نمیدونم از عصب سه قلو هست یا ازد ...
سلام دوست عزیز ببخشید یه مدت سایت نیومدم سوالتونو ندیدم علایم بیماری مثل دندان درد هست اما خیلی شدید ودردش با خوردن یا نوشیدن حتی یه چیز خیلی کن شروع میشه من حتی فکر میکردم دندانم هست ودندان اخری را کشیدم ولی بعد دیدم بی تاثیر بود دردش امان ادم را میبرد وکلا نمیشه غذا خورد ودر مورد غدد لنفاوی وقتی قرص کاربامازپین مصرف میکنیم یکی از عوارض بدی که دارد بزرگ شدن غدد لنفاوی هست که خطرناکه در صورت بزرگ شدن غده باید دارو را یا قطع کرد یا عوض کرد
سلام دوست عزیز ببخشید یه مدت سایت نیومدم سوالتونو ندیدم علایم بیماری مثل دندان درد هست اما خیلی شدید ...
سلام.. خواهش میکنم عزیزم.. شما همیشه یه طرفتون درد میکرد یا هر دو طرف؟ و درد گوش هم داشتی؟ ممنون میشم این دو تا سوالم رو جواب بدی.. خیلی اذیتم.. پیشاپیش ممنون
سلام کسی بوده ک برای درد عصب سه قلو امپول بوتاکس تزریق کرده باشه ایا اروم شده یا نه بابام چن سال درد میکشه دیگه قرص روش جواب نمیده دکتر اینو نوشته براش تو رو خدا هرکی تجربه ای داره یا میدونه بهم بگه
سلام کسی بوده ک برای درد عصب سه قلو امپول بوتاکس تزریق کرده باشه ایا اروم شده یا نه بابام چن سال درد ...
دوست خوبم من لین بیماری را دارم فقط قرص تشنج به اسم کاربا ماسپین خوبه که از مقدار کم شروع میشه هر دو یا سه روز دوزش بیشتر میشه تا وقتی درد دیگه نباشه یک ماه تا دوماه بعد از اینکه اصلا درد نبود به ارامی طی چند وقت قطع میشه دارو
منهم این دردو دارم. اما کاربامازپین اصلا جواب نمیده یه مدت فنی توئین و باکلوفن می خوردم خوب شد. بعد ازون فنی توئین دیدم باعث ریزش شدید موهام شد رفتم دکتر بهم ترانکوپین و اس سیتالوپرام داد اونم خوب بود بعد یه مدت قطع کردم بعد دیگه هیچکدوم جواب نداد حالا دارم نوتریپتیلین و همون اس سیتالوپرام تو دوز بالاتر و یه قرص ضد تشنج دیگه می خورم ناپروکسن هم در صورت بدتر شدن درد می خورم ولی هنوز جواب درست و حسابی نگرفتم فقط دارم می گذرونم
اگه واقعا کسی بوتاکس یا جراحی کرده باشه تروخدا بگه
من شکر خدا فعلا با داروی کاربامازپین دردم قطع شده ولی دکتر گفت بیماریش برگشت داره چند ماه یا چند سال خدا میدونه ولی چند تا دندونم خراب شده وعفونت میکنه میترسم برم دندان پزشکی باز دوباره گرفتار درد بشم