2777
2789
عنوان

لرزش بدن

1342 بازدید | 11 پست

سلام خانمها من سه روزه که دچار لرزش نامحسوس و خیف تو بدنم میشم ،استرس بدترش هم میکنه،نمیدونم چه مشکلیه ،امپول نوروبین هم زدم،قرص پرانول هم میخورم فرقی نمیکنم ،

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لرزش بدن یا دست؟من دستام لرزش داشت شدید ازمایش دادم تیروئید پرکار داشتم ولی لرزش بدن اصولا میگن که از ضعیف بودنو کم قوه بودنه دکتر رفتی؟

یه لحظه فکر کن مال تو باشم   ..اروم باش...میگم اروم باش..گفتم فک کن فقط..یکی زنگ بزنه به اورژانس..نفس بکش لعنتی..بیا اینم مرد  

[QUOTE=124380939]لرزش بدن یا دست؟من دستام لرزش داشت شدید ازمایش دادم تیروئید پرکار داشتم ولی لرزش بدن اصولا میگن که ا ...[/QUOT

الان بهتری عزیزم؟ آخه برا منم پرکار بود، میتونم بپرسم چه داروهایی داد دکتر؟

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   
لرزش بدن یا دست؟من دستام لرزش داشت شدید ازمایش دادم تیروئید پرکار داشتم ولی لرزش بدن اصولا میگن که ا ...

نه دکتر نرفتم ،،یه لرزش خاص درونیه اصلا مشهود نیست ولی خودم حس میکنم وقتایی که حواسم پرته حسش نمیکنم ولی وقتی به خودم میام که من بدنم لرزش داشت میفهممش نمیدونم چیه علتش کلافم کرده

[QUOTE=124380939]لرزش بدن یا دست؟من دستام لرزش داشت شدید ازمایش دادم تیروئید پرکار داشتم ولی لرزش بد ...

اره خداروشکر داروهامو قطع کردم تقریبا چهار ماهه.. یه هفته پیشم ازمایش دادم که ببینیم بدون دارو نرمال شدم یانه که جوابش خوب بود من یک سال متی مازول خوردم هر سه ماهم ازمایش میدادم ماهای اول علاوه بر متی مازول پرانول هم خوردم که وقتی علائم لرزش و تپش قلبم تموم شد دکترم پرانولو قطع کرد برام

یه لحظه فکر کن مال تو باشم   ..اروم باش...میگم اروم باش..گفتم فک کن فقط..یکی زنگ بزنه به اورژانس..نفس بکش لعنتی..بیا اینم مرد  
اره خداروشکر داروهامو قطع کردم تقریبا چهار ماهه.. یه هفته پیشم ازمایش دادم که ببینیم بدون دارو نرمال ...

خداروشکر عزیزم

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند