2821
2789
عنوان

میترسم بچمو شیر بدم

370 بازدید | 35 پست

از درد سینم فقط با داد وگریه بهش شیر میدم هردفعه که بخوابه استرس دارم که بیدار شه باز باید درد بکشم😭راه حلی ندارید؟؟؟

اینم بگم یکی از سینه هام زخم شد دیگه بهش ندادم الان نوک نداره دوباره دارم تلاش میکنم اونیکیم نزدیک به هاله رو گاز گرفته اندازه یه نقطه سوراخ شده خیلی درد میکشم چه موقعی که پر باشه چه موقعی که خالی...کمک کنید😭😭😭😭

پسرم بندبند دلت را به خدایی بسپار که بیشتر ازمن هوایت را دارد..❤👼

عزیزم برو داروخانه بهت پماد میدن سریع خوب میشی 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

رابط سینه بگیر
هیدرودرم بزن
هویج بپز له کن بزار
عسل بزن
کره
اگه نشد بگووو در نهایت یه داروئه برات عکسشو بفرستم ولی مرحله نهایی دیگه.....

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

تازه زایمان کردی اگه عادیه گلم

منم گریه میکردم موقع شیر دادن 

تا دوماهگی بچه م از درد زیاد گریه میکردم

یه سمتش مال من سوراخ بود خون میومد ازش،اندازه نصف چوب کبریت سوراخ داشت،

به خاطر بسپار تا همیشه بدانی زیباترین منش آدمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید  چه به دوست، چه به دشمن که دوست را بزرگ می‌کند دشمن را دوست ... 👤 #کوروش_کبیر

شیرخشکیش کن خودت نجات بده والا ماهیچ خیری تو شیرمادربه بچه دادن ندیدیم بچه من همش لاغر و مریضه بعد بچه جاریم که شیرخشکی هست تپل و سرحال به اینوچرندیاتی که تو بیمارستانها میگن که شیر مادر خوبه توجه نکن همش چرنده

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز