2777
2789
عنوان

کیا به مادرشوهرشون تبریک نگفتن ونمیگن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 33 پست

خیلی خوشم میاد ازش تبریکم بگم

بیاااا  

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم 10 ساله عروسی کردم هرسال خودم از جیب خودم برا مادرشوهرم و مامانم کادو خریدم شوهرم یه تشکر خشک وخالی ازم نکرده 

چند وقته خونشون نمیرم چون خودش و دخترش به مامانم بی احترامی کردن 

امسال کادو تعطیل به مامان خودم دیروز 50 تومن دادم ولی اون نه چون حرمت نگه داشتن سرشون نمیشه احترام احترام میاره

توکلت علی الله
منم خیلی اذیتم کرده حتی واسه عروسیم کادو بهم نداد کلا با زبونش نیش زیاد بهم زده اما دیشب رفتم تبریک ...

شوهرم میره کادوام میده..وقتی توحرفاش شوهرموتنها حساب میکنه پس مناسبتام بهتره شرهرم فقط بره..یدونه تاحالا جوراب نداده بهم تولدشوهرم همش میگه میخام بیام خونتونا الکی

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 
خیلی خوشم میاد ازش تبریکم بگم بیاااا    

😅😅😅

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 
شوهرم میره کادوام میده..وقتی توحرفاش شوهرموتنها حساب میکنه پس مناسبتام بهتره شرهرم فقط بره..یدونه تا ...

منم چیز خاصی بهم نداده راستش خیلی وقته دارم تلاش می کنم از کسی توقع نداشته باشم

خداروشکر

منم نگفتم اصلافقط ب این دلیل ک اونم هیچوقت تولدبهم تبریک نمیگ درکل ادم سردی منم نامحسوس تلافی میکنم اگ میگف اونم منم حتماجزتبریک کادوهم بش میدادم

مراببربه جایی که " شراب " نمیبرد💕
بردارشوهرم برا مادر نامزدش رفته کادو گرفته ولی ب مامان خودش یه تبریک خشک و خالی گفته 😂😂

جاریت لابد مثل دوستمه

خودش واسه مادرش کادو خرید الکی به خانواده شوهرش گفت شوهرم واسه مامانم کادو خرید😐 میخواست مثلا دل مادرشوهرشو بسوزونه، شوهره هم از همه جا بیخبر

🖤

منم چیز خاصی بهم نداده راستش خیلی وقته دارم تلاش می کنم از کسی توقع نداشته باشم

من نمیتونم دیگه..یه ضرب المثل هس ترکامیگن..دست دست رومیشوره ..دستم برمیگرده چیزرومیشوره..فک کنم فارسیش این میشه😅😅😅😅