2777
2789
با قیمت آف شده یه تومن!    

خب عزیزم اگه مارک باشه خوب بوده مشکلی نداره گرچه تو اف اخر باید دیگه نهایت 800 میدادن یکم گرون گرفتید ولی اگه مارک خاصی نیست خب واقعا قیمتش این نباید میبوده 

ولی بنظر من تنخورش و دوختش جنسش خیلی خیلی خوبه و یه عمر همینجوری شیک میمونه 

شهرتون کجاس

خوزستانیم 

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر اینجا جای جالبیه 

یه موقع هایی میگید 100 تومن پول یه شالم نیست 

الان همگی میگید پالتو تهش 200 تومنه 

والا من اطراف تهرانم دو هفته دیگه میرم تهران تازه 

تو همین محله اینجامونم پالتوها داغون 200 تومنه 

تو پلنگ منی منو چنگ میزنی تو شکار دلبری بابا تو خیلی خفنی من شکار تو ام تحت فشار توام چت و مت شدم ال ...

😂😂😂😂😂😂😂خیلی باحالی عاشقتم

🥰🥰آیلتسی ها بیایین اینجا دور هم باشیمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/3928843/دوستایی-که-میخوان-ایلتس-امتحان-بدین-بیایین-با-هم-باشیم?postId=124787704
ببین چطوری میکنن تو پاچه ملت به اسم آف😐

من برنداصلا توکتم نمیره😐تنوع خیلی مهمتراز کیفته برام 🤪بایه تمن چندتا میگرفتم هرباریکیشومیپوشیدم 😎

میشه برای حاجتم صلوات بفرستید ❤،،،   کاربرقبلیم برای چهارمین باراومدم‌🙂دیگه نترکونیدانصافا اینبارموندم باشماره وایمیل کی بیام 😩
من برنداصلا توکتم نمیره😐تنوع خیلی مهمتراز کیفته برام 🤪بایه تمن چندتا میگرفتم هرباریکیشومیپوشیدم 😎

خب عزیزم بعضیا میتونن چنتا یه تومنی بخرن 😅 و کسی ک برند پوشیده میدونه چقدرررر تفاوتشه با جنس معمولی یا بی کیفیت 

خدایی خیلی فرق دارن, هم عمرشون هم تن خورشون هم ظاهرشون داد میزنه 

البته من خودم اونجوری برند خفن پوش نیستما, ولی بنظرم جنس ارزون خریدن پول دور ریختنه.. هم اصلا شیک نیستن هم یبار مصرفن! یعنی در نهایت اون چنتا لباس ارزون بجای یکی دوتا خوبش اصلا به چشم نمیان انقدر بی ریختن... چنبارم بپوشی یا یبار بشوری کلا از بین میره! 

در نهایت کیفیت از همه لحاظ بهترو بصرفه تره  

تبریز گرونه دیگه پس کجا گرونه؟ 😓  تبریزی نیستم ولی هرکی یبارم رفته باشه میدونه چجوریه

همه جا جای گرونم داره ارزونم داره من خودم اهل اینجا نیستم اهل کرجم ولی از اینجا ازدواج کردم

اماااا طوریه ک مامان خودم میان از اینجا خرید میکنن برا خودشون معلومه وقتی بری بالا شهر خرید کنی قیمتها هم میرن بالا در صورتی ک همون جنسو از خوده بازار و مرکز شهر به نصف قیمت میگیری چرااا؟؟

چون بالا شهر مثلا ماهی ۱۰۰میلیون اجاره میدن مرکز شهر اجاره اشون مثلا ۳_۴میلیونه

بستگی داره خریدت از کجا باشه

عشق اول اونی نیس که اول از همه اومده....اونیکه از وقتی که اومده دیگه هیچی نمیتونه جاشو تو قلبت بگیره😍😍😇😇
خب عزیزم بعضیا میتونن چنتا یه تومنی بخرن 😅 و کسی ک برند پوشیده میدونه چقدرررر تفاوتشه با جنس معمولی ...

من ارزون نمیخرم اصلا خریدامو ولی اینکه یه تمن بدم ب پالتویی ک همه فکرکنن کردن توپاچم و۲۰۰ روش قیمت بزارن رواصلا قبول ندارم،والا تن خورشم جالب نبود 

میشه برای حاجتم صلوات بفرستید ❤،،،   کاربرقبلیم برای چهارمین باراومدم‌🙂دیگه نترکونیدانصافا اینبارموندم باشماره وایمیل کی بیام 😩

ی بار که برند اصل بخری دیگه عمری مشتریش میشی 

منم نظرم مث شما بود ولی شوهرم همیشه مارک میخرید دیدم درسته ی بار پول زیادی میده ولی عوضش چند سال شیک میپوشه 

منم دیگه تصمیم گرفتم برند و جنس خوب بگیرم