2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین الان بازار جوریه پالتو 150 هست تا 15 میلیون 

دیگه ماها طبق اونجاهایی که میریم خرید نظر میدیم دیگه 

تو عکسم یه پالتو 300 میتونه شبیه یه تومنی باشه ولی جنس مهمه 

من خودم نمیرم جاهایی که پالتو گرون داشته باشه چون پول ندارم میرم جاهایی که به جیبم بخوره 

ولی پالتو شما قطعا جنسش خوبه 

ظاهرشم عالیه 

مبارکتم باشه 

۲۰۰ میدم دو تومن عیدی بچه ها

نکن توروخدا 😂

میشه برای حاجتم صلوات بفرستید ❤،،،   کاربرقبلیم برای چهارمین باراومدم‌🙂دیگه نترکونیدانصافا اینبارموندم باشماره وایمیل کی بیام 😩
اشتباه ریپ کردی

پوزش😓😓

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)
باور کن 1300 بود قیمتش نمیدونم شماها کجایین اینقدر ارزونه! من تبریزم از فروشگاه حجاب خریدم

تبریز نمیدونم ولی شهر ما هم یه بازار کویتی ها داره یه پیراهن مردونه ساده اش ۷۰۰ به بالاست چه برسه به پالتو و کفش و....جنس خارجی گرونه مخصوصا با وضع این روزهای دلار 

فقط تنخور لباستون واقعا این قیمت نمیخورد از نزدیک که ندیدیم بدونیم جنسش چیه

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
باور کن 1300 بود قیمتش نمیدونم شماها کجایین اینقدر ارزونه! من تبریزم از فروشگاه حجاب خریدم

تبریز باشی واینقد گرون؟؟؟

فروشگاه حجاب کجاس کدوم منطقه هس؟؟

عشق اول اونی نیس که اول از همه اومده....اونیکه از وقتی که اومده دیگه هیچی نمیتونه جاشو تو قلبت بگیره😍😍😇😇

پالتونوت مبارک باشه عالیه و بسیار خوشرنگ و بسیار هم شما خوش استایل هستید ولی فک کنم فروشتده بهتون دروغ گفته باشه من که ایتالیا زندگی میکنم چیزی راجع  به مرغوب بودن پشم ایتالیا اینقدر ها نیست ها

پوزش😓😓

خخخخ راحت باش

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
اره والامن بازار ولیعصر با هفت تیر تهران فوقش ۱۸۰ یا ۲۰۰

منم تو تجریش دیدم این قیمت. الان آخر فصله اکثرا تو همین رنج قیمتن

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
نه بابا مزون چیه! از فروشگاه حجاب تبریز

شنيدم فروشگاه هاي حجاب خيلي گرونند 

واقعا شده كلاهبرداري كارهاي معمولي رو با قيمتهاي خيلي خيلي گرون ميدن با يك تومن از جين وست بهترين پالتو شيك و با كيفيت  روز ميتونستي بخري 

استارتر گول اين فروشگاه رو نخور عين همينكار رو تو فروشگاه هاي معمولي تهران دويست تومنه حداقل چند تا جا ببين بعد برو كلي پول بده تو تهران هم فروشگاه هاي حجاب همينند كارهاي معمولي و قديمي و خيلي گرون

زهره خانومي ام با سابقه تركيدن هاي متوالي