خانوماکسی راجبه سهم زن وبچه از خونه مرد چیزی میدونه اگه ثابت بشه داره خیانت میکنه ومیخواد پدرم دست خانومو بچشو بگیره بیاره توی خونه ما پدرم دوتا ماشین وخونه 100میلیون سهام داره میخواستم بدونم همه چی به نام خودشه اگه ما بخوایم قبول نکنیم که اون خانوم وپسر بزرگش بیاد باما زندگی کنه چیزی از خونه به ما میرسه بعداز ۲۰ سال زندگی کردن خوب جهیزیه ملمانم گاز ویخچال وهرچی بوده عوض کردیم اصلا خراب شده یا بالاخره بعد ۲۰ سال کدوم وسیله سالم میمونه حالا میخواد مارو با لباسای تنم بیرون کنه وگرنه قبول کنیم با اون زن وبچش تو یه خونه بسازیم تورو خدا من وقت وکیل گرفتم ولی حالا حالا نوبت نداره تا سه شنبه من دق میکنم اگه کسی چیزی میدونه بیاد راهنمایی کنه مهریه مامانم مطابق به ۲۰ سال پیش۵۰۰ هزار تومن هستش وسه تا بچه ایم یکی ۲۱ سال یکس ۱۶سال ویکی ۵ سال
عزیزم تو نت سرچ کن دقیق بهت میگه زن یک هشتم مال شوهر میبره حالا دو زن بازم مساویه هربچه هم سهمی داره اما نمبدونم وقتی پدر در قید حیات هست چی میشه یه قانون دیگم هست که هرچی بعد ازدواج خریدن نصف میشه بین زن و مرد فقط مواظب باشید بع اسم کسی دیگه نزنه اگه مدرک داری کپی بگیر دوباره بزار سرجاش
دعا کن برامون خواهش میکنم حداقل حقمونو بهمون بده پدرم هیچی نیاورده اول زندگیشون همه چی بامامانم بوده ...
نگران نباش همه رو یجوری ازش بگیرن بدن بهتون خودش بمونه توش.از تمام چت و پیاماشون با شماره تلفن ها قشنگ عکس بگیرید حتما.تا اجازه مادرت نباشه نمیتونه عقدش کنه اگرم بکنه جرمه و خیلی تاوان باید بده
سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک
نگران نباش همه رو یجوری ازش بگیرن بدن بهتون خودش بمونه توش.از تمام چت و پیاماشون با شماره تلفن ها قش ...
عزیزم مامانم سیاهه نداره وفاکتور ها اصلا نیسا ولی خب به نام بابام بوده گثلا یخچال خریده فرش خریده خب به نام بابام بوده ومام اصلا فکر نمیکردیم که اینجوری بشه حالا بااین شرایط ما چیزی از وسایل سهم داریم
عزیزم مامانم سیاهه نداره وفاکتور ها اصلا نیسا ولی خب به نام بابام بوده گثلا یخچال خریده فرش خر ...
اصلا این چیرا مهم نیست،نگران اینا نباش،مجبوره خونه و امکانات فراهم کنه،یه وکیل خوب بگیرید درست میشه ایشالا،طلا و اینا هرچی دارید بردارید جایی بذارید یا امانت بدید کسی از فامیل مادرت فقط نیفته دستش،پول و اینا هرچقد میتونید از حسابا برداشت کنید دستی نگه دارید بعدا به دردتون میخوره.از کارت باباتم انتقال ندید به کارتهاتون چون بعدا میگه من خرجی میدادم بهشون،برداشت کنید دستی
سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک