2777
2789
عنوان

خانوما تورو خدا هرکی میدونی بیاد جواب سوالامو بده جان عزبزتون بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 30 پست
نوشته توی اینترنت که اگه زن درخواست طلاق بده شامل نمیشه یا اگه توی عقد نامه ذکر نکرده باشیم این نصف ...

چون پدرتون داره خیانت میکنه اگه بتونین ثابت کنین حق با شماست

اگه بخواد زن رو بیاره تو همون خونه عمرا قانون حق رو بهش بده

ای وای🤦‍♀️🤦‍♀️حتی نمیتونم خودمو جات بذارم.من دیوونم میرفتم هم بابامو هم اون زنو هم خودمو میکشتم.خد ...

وای نمیدونه چه قد سخته میگه کاری میکنم التماس کنین برم طبقه بالارو بسازم

I am nurse

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون پدرتون داره خیانت میکنه اگه بتونین ثابت کنین حق با شماست اگه بخواد زن رو بیاره تو همون خونه عمر ...

با پیام واسکرین شات واینا میشه ثابت کرد؟؟

I am nurse
وای نمیدونه چه قد سخته میگه کاری میکنم التماس کنین برم طبقه بالارو بسازم

حس میکنم خیلی بها دادین به باباتون اینجوری شده،بعضیا لیاقت بها دادن ندارن😥خدا خودش کمکتون کنه عزیزم.خیلی ناراحت شدم

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک
حس میکنم خیلی بها دادین به باباتون اینجوری شده،بعضیا لیاقت بها دادن ندارن😥خدا خودش کمکتون کنه عزیزم ...

دعا کن برامون خواهش میکنم حداقل حقمونو بهمون بده پدرم هیچی نیاورده اول زندگیشون همه چی بامامانم بوده حتی طلا نخریده براش 

I am nurse

عزیزم تو نت سرچ کن دقیق بهت میگه زن یک هشتم مال شوهر میبره حالا دو زن بازم مساویه هربچه هم سهمی داره اما نمبدونم وقتی پدر در قید حیات هست چی میشه یه قانون دیگم هست که هرچی بعد ازدواج خریدن نصف میشه بین زن و مرد فقط مواظب باشید بع اسم کسی دیگه نزنه اگه مدرک داری کپی بگیر دوباره بزار سرجاش

نههه به خدا یه سال داره زجرمون میده میخواد تیغه بکشه با زنه دوسته بدون عقد میره باهم میخوابن وهزار ت ...

خب وقتی محرم نشده خیلی دستتون باز تره واسه وسایل خونه هم میتونی اگه اشنا دارین فاکتور خرید بگیرین به اسم مادرت

دعا کن برامون خواهش میکنم حداقل حقمونو بهمون بده پدرم هیچی نیاورده اول زندگیشون همه چی بامامانم بوده ...

نگران نباش همه رو یجوری ازش بگیرن بدن بهتون خودش بمونه توش.از تمام چت و پیاماشون با شماره تلفن ها قشنگ عکس بگیرید حتما.تا اجازه مادرت نباشه نمیتونه عقدش کنه اگرم بکنه جرمه و خیلی تاوان باید بده

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک
نگران نباش همه رو یجوری ازش بگیرن بدن بهتون خودش بمونه توش.از تمام چت و پیاماشون با شماره تلفن ها قش ...

عزیزم مامانم سیاهه نداره وفاکتور ها اصلا نیسا ولی خب به نام بابام بوده گثلا یخچال خریده  فرش خریده خب به نام بابام بوده ومام اصلا فکر نمیکردیم که اینجوری بشه حالا بااین شرایط ما چیزی از وسایل سهم داریم

I am nurse
عزیزم مامانم سیاهه نداره وفاکتور ها اصلا نیسا ولی خب به نام بابام بوده گثلا یخچال خریده  فرش خر ...

اصلا این چیرا مهم نیست،نگران اینا نباش،مجبوره خونه و امکانات فراهم کنه،یه وکیل خوب بگیرید درست میشه ایشالا،طلا و اینا هرچی دارید بردارید جایی بذارید یا امانت بدید کسی از فامیل مادرت فقط نیفته دستش،پول و اینا هرچقد میتونید از حسابا برداشت کنید دستی نگه دارید بعدا به دردتون میخوره.از کارت باباتم انتقال ندید به کارتهاتون چون بعدا میگه من خرجی میدادم بهشون،برداشت کنید دستی