2777
2789
عنوان

اسم پسر کدوم قشنگتره؟

349 بازدید | 65 پست

اگر اسم بهتر شنيديد پيشنهادبديد مهربونا  

خودم اسمي دوست دارم که توش ش و ي و د داشته باشه  

تعداد رای : 15
نظرسنجی
سام - سامي
0
0%
نويان-ويهان
4
26%
آراد-مهراد
6
40%
برديا
5
33%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اععع چ جالب اتفاقا تو نظر سنجیتم شرکت کردم😊

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
واقعا؟؟کدومو گفتي؟     حواسم نبود اين اخري فک کردم چند روز مونده به موعدم اينه اونجا منظو ...

اراد مهرداد

عیب نداره عزیزم

دوقولو دوس داری؟😁

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت