2777
2789
عنوان

اسم پسر کدوم قشنگتره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 65 پست
نهههههههه هيچ وقت بعد شما تاريخات جلويي ميره مال من عقبي مياد

من برج ۷رفتم ماه عسل😁

قرار بوددیگه دیرش تا ۲۰ ام بشم مگه من پریود شدم اخرش ب زور امپول پرژسترون ۲ ابان شدم البته اون موقع اقدام نبودم بعد همون قضیه اقدام رو شروع کردم

چقد فکر میکردم حامله ام😂اخه یکم شیطونی کرده بودم ولی تو روزای غیر تخمک گذاری

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
نهههههههه هيچ وقت بعد شما تاريخات جلويي ميره مال من عقبي مياد

من از وقتی اقدام کردم اگ بخوام مبنا رو ۳۰ ام قرار بدم حتی ی بارم عقب ننداختم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از وقتی اقدام کردم اگ بخوام مبنا رو ۳۰ ام قرار بدم حتی ی بارم عقب ننداختم

چه جالب.

مثلا ي ماه 8بشم ماه بعد6 ميشم همينطور دوروز دوروز ولي بخاطراقدام و استرس دوبار 3روز زودتر شدم

آخي عزيزم.بسلامتي.شايد بودي آمپول چرازدي؟

امپولش میگن ضرر نداره اگ باردار باشی جابچه رو محکم تر میکنه بعدشم تستام منفی ازمایشم بتام ۵ ک میشه منفی

چه جالب. مثلا ي ماه 8بشم ماه بعد6 ميشم همينطور دوروز دوروز ولي بخاطراقدام و استرس دوبار 3روز زودتر ...

عقب زدن خیلی بده ادم همش دلش الکی خوش میشه😓همون جلو زدن خیلی بهتره

شوان

شوان وبیری

عاشقای کرد بودن مثه لیلی ومجنون

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
اسم فاميلمون بعد پسرعموش گذاش اميرسام    

خداروشکر فامیل شوهرمن رو بچه هاشون هنوز اسم رضا و علی میذارن کلا تو ی دنیای دیگه ان😂