2777
2789
عنوان

به مادر شوهرم زنگ بزنم ؟

374 بازدید | 24 پست

چند هفته پیش تولدم بود 5 روز قبلش شوهرم خانواده خودشو خانواده منو دعوت کرده بود چون میخواست سوپرایز بشم زودتر گفته بود بیان میخواسته غذا از بیرون بخره که مادر شوهرم گفته بود من میپزم از حق نگذریم هم تدارک همه چیو دیده بودو خوب بود فرداش هم دوستامونو دعوت کرده بود باز مادر شوهرم پخته بود ولی روز تولدم زنگ نزد اصلا تبریک بگه اصلا هم پستای اینستامو نه لایک کرده بود نه کامنت گذاشته بود ولی فرداش تولد زن داداشش بود که طلاق هم گرفته تبریک گفته بود همون روز تولدمم گفتم شاید یادش رفته خواهر شوهرم دندون عقلشو کشیده بود ز زدم به بهونه اون ببینم تبرک میگه یا نه که نگفت 

حالا ما 5 شنبه رفتیم کادو روز مادرشو دادیم امروز ز بزنم بهش یا نه ؟

خدایا شکرت...   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زنگ بزن 

آدم باید فارغ از هر چیزی برای خودش با ادب باشه نه برای دیگری با این کارت اگر از قصد تبریکم نگفته باشه شرمنده میشه

من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو💜(همسرم)💖اگ امضامو میخونی ممنون میشم با دل پاکت برای سلامتی و آرامش خانوادم صلوات بفرستی💜

از حرفات فهمیدم سرش شلوغ بوده یادش رفته تو زنگ بزن

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
عزیزم چه ربطی داره اینکه تولدمو تبریک بگه سرویسه ؟ هر چیزی جای خودشو داره 

غذا درست کرده بنده خدا برات ، لابد تشکر هم نکردی 

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️
اون همه زحمت و نمیبینی به یه تبریک گیر دادی  آدمای نمک نشناس حالمو بهم میزنن

من کلی بابت اون تشکر کردم ولی یه تبریک هم جای دوری نمیرفت من تا حالشون بد میشه فور زنگ میزنم حالشونو میپرسم ولی 10 روز منو شوهرم تو خونه داشتیم میمردیم یه حالمونو نپرسیدن 

خدایا شکرت...   
من کلی بابت اون تشکر کردم ولی یه تبریک هم جای دوری نمیرفت من تا حالشون بد میشه فور زنگ میزنم حالشونو ...

عزیزم مثل مگس روی کثافات نشین 

خدا خوشش نمیاد  بهتر همیشه به خوبیای ادم ها نگاه کنی 

با دیدن برنامه های صدا و سیما فهمیدم کرونا یکی از ویتامین های لازم بدن  
چرا کلی هم اون روز تشکر کردم هم فرداش باز زنگ زدم حتی 5 شنبه هم باز تشکر کردم 

اشکالی نداره عزیزم ، پس دیگه اصلا گلایه نکن که روزش بهت تبریک نگفته زحمت کشیده خیلی عزیزم ، دختر خوبی باش بهش زنگ بزن مادره همسرته 

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️