2777
2789

پنج شنبه شب رفتيم يه سر خونه مامانم ديدم كه اصلا حالشون خوب نيست گفتن فردا صبح ميخوايم بريم خونه خواهرم.خيلي هم اصرار كردن شام بمونيم ولي حس كردم خوب نيستن گفتم بريم 

حدس زدم حتما خواهرم با شوهرش دعوا كردن كه اينا ميخوان برن.

ديگه اومديم خونه تا شوهرم ماشين پارك كنه و يه سري خريد الكي بهش گفتم تا بتونم با مامانم صحبت كنم.

زنگ زدم مامانم گفتم چي شده با هم دعوا كردن؟؟ مامانم گفت شوهر خواهرم ٢هفته پيش رفته مأموريت(قبلا هم چند باري رفته) و خواهرم باهاش تماس گرفته گفته اينجا آنتن نميده و خودم زنگ ميزنم..

ديگه هر چي خواهرم زنگ ميزنه جواب نميده و نميتونه ارتباط برقرار كنه تا اينكه ميگرده ميبينه پاسپورت و شناسنامه و عقد نامه و سند ماشين نيست و شوهرش همه رو برده..

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️

بچه ها ببخشيد اگه جمله بنديم درست نيست حالم اصلا خوب نيست

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️

خب

تو دردونه ی قلب💖 منی نه زیادی نه کمی 🎀 نور چشمای منی🥺 تو فقط مال منی 🌸رفتی تو دلم تا ابد 🔗مگه یه آدم چقد میتونه کامل باشه 😞چشات خوشکلن چقد🩷🫂دوباره این دل دیوونه واست دلتنگه ... 💘https://abzarek.ir/service-p/msg/2300471🎀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😕😕😕😕و...واقعا جا نشد همه تو پست اول

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

نه بابااااااااااا کجا برده ؟ خواهرت حواسش کجا بوذه ! این چیزها دست مرد نباید باشه

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️

ما ميدونستيم با هم مشكل دارن حتي شوهر خواهرم پيش شوهر خودم دردودل كرده بود ولي اصلا فكر نميكردم شوهر خواهرم اينجوري زندگي خواهرم و نابود كنه

تا اينكه ٥شنبه ساعت ١٢شب به مامانم پيام داده كه من از ايران رفتم و ديگه هيچ وقت برنميگردم

من عقدنامه ام خونه بابام ایناس

حالا کپی اونو که میشه از محضری ک عقد کرده بگیره 

🤔 ولی واقعا عجب مرد نامردی بوده

تو دردونه ی قلب💖 منی نه زیادی نه کمی 🎀 نور چشمای منی🥺 تو فقط مال منی 🌸رفتی تو دلم تا ابد 🔗مگه یه آدم چقد میتونه کامل باشه 😞چشات خوشکلن چقد🩷🫂دوباره این دل دیوونه واست دلتنگه ... 💘https://abzarek.ir/service-p/msg/2300471🎀