2777
2789
عنوان

دوستیا یه لحظه میآید بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 51 پست
فدات عزیزم مبارکت باشه ایشالله سالن باشه من از ته دل خوشحال میشم خدا به کسی نی نی میده حتما من لیاقت ...

نه عزیزم ایجور نگو راستشو بخوای من دو سال هست منتظرم یک سال طول کشید شوهرمو راضی کنم دو ماه عزادار پدر بزرگم بودم 8ماه بی بی منفی، . همیشه بگو خدایا هر چی نظر تو باشه مطمئن باش خدا زمانش بهتر میدونه

ممنون میشم برا شادی روح داداش عزیزم صلوات بفرستید  
فدات عزیزم مبارکت باشه ایشالله سالن باشه من از ته دل خوشحال میشم خدا به کسی نی نی میده حتما من لیاقت ...

شما هنوز خیلی وقت دارید من 30سالمه خیلی استرسم بالا بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه برو ازمایش ۷ روزم ک گذشته بی بیت هم ک واضحه صبر چرا دیگه😍برو جواب ازمایش اومد صدام کن😍😍😍 ...

سلام عزیزم از داد بتا 242بود پنج روز از بتا گذشته اشکال نداره کمه. یه کم کمرم وپاهام درد می کنه

سلام عزیزم از داد بتا 242بود پنج روز از بتا گذشته اشکال نداره کمه. یه کم کمرم وپاهام درد می کنه

مبارک باشه عزیزم😍😍😍😍😍نه گلم خوبه..‌‌۴۸ ساعت بعد باید دوبرابر بشه

تیکر تولدم.......لطفا برای خوب شدن زندگیم یک صلوات بفرستین :)

وااااای تمرین جونم مبارک انشالله این 9 ماه و ب راحتی بگذرونب صحیح و سلامت بغل بگیریش خیلی خوشحال سدم عزیزم😍😍😍

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘
وااااای تمرین جونم مبارک انشالله این 9 ماه و ب راحتی بگذرونب صحیح و سلامت بغل بگیریش خیلی خوشحال سدم ...

سلام عزیزم ، ممنون. قربونت برم ، شما چی شدی خبری ازت نشد ، راستی تا صدا قلبشو بشنوم دلم اروم نمیگیره