2777
2789

من شوهرم دیروز اصلااااا حتی یک درصد هم فکرشم نمیکردم واسم کادو بخره سردرد شدیدم داشتم اصلا آنقدر غافلگیر شدم سرم خوب شد😂😂😂نه ساله ازدواج کردیم اولین کادو ولنتاین بود 

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شوهرم دیروز اصلااااا حتی یک درصد هم فکرشم نمیکردم واسم کادو بخره سردرد شدیدم داشتم اصلا آنقدر غاف ...

اخیییی عزیزم بعدنه سال برات گرفته؟یعنی هیچیی

خدایاشکرت تاهمیشه خودت کمکمون کن

دیدم از بی هدیه ای دارم می ميرم، رفتیم بازار برای دخترم کفش بخریم ، منم برای خودم خریدم 😂

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
اخیییی عزیزم بعدنه سال برات گرفته؟یعنی هیچیی

نه تا حالا کادو ولنتاین نداده سالگردام فقط سال اول .خلاصه شوک شدم

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘