2777
2789
عنوان

شوهر بی خیال

325 بازدید | 14 پست

سلام، تهران زندگی می کنم اما خانواده ام شهرستان هستن. دو هفته پیش خیلی دلم گرفته بود ، به شوهرم گفتم اون گفت برو شهرستان یه هفته بمون. منم از خدا خواسته مرخصی بچه رو از مدرسه گرفتم و رفتم. بلیط واسه شنبه شب بود . نمی دونستم جاده ها تو چه وضعی هستن. از 3 شب تو جاده موندیم تا 1 ظهر . دیگه دم دمای  غروب بود رسیدیم خونه مادرم.

از 3 که جاده مسدود بود تا 7 صبح به شوهرم اطلاع ندادم. که نگران نشه. 7 که شد خودم دلم شور زد که نکنه راه باز نشه منم با بچه تو جاده بمونم خلاصه به شوهرم زنگ زدم و گفتم و ازش خواستم با راهداری پیگیری کنه. اونا گهگداری زنگ می زد و حالمونو می پرسید. منم می گفتم که اینجا کولاک.  الان که خونه خودمون برگشتم فهمیدم که موقعی که من تو کولاک گیر کرده بودم آقا با همکارش رفته بوده توچال تفریح.

خیلی دلم گرفت. شما بودین چه عکس العملی نشون می دادین. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب کاری هم  از دستش بر نمی اومده غیر پیگیری. که کرده. من هیچ ناراحت نمیشدم.چوم شایدم از قبل با دوستش هماهنگ کرده برن.

میگم  احیانا خشتکاتون معلومه،زشت نیس عایا؟😶           ساق پاهاتون چطو؟اونم موردی نداره؟!! یکم خزه انگار! نظر شما چیه😞