2777
2789
عنوان

دونه های قرمز روی شکم در بارداری

3446 بازدید | 16 پست

سلام خانوما هفته 24 هستم چند,وقتی هست که روی شکمم دونه های قرمز زده روی رون پام هم هست ولی کمتره از شکمم هست خارش نداره بع دکترم گفتم چیزی نگفت کسی تحربه داره؟

دوستای مهربونم برای سلامتی دختر نازم یه صلوات میفرستید؟؟  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ترک نیست دون دونه مثل جوشای ریز 

خوب وقتی دکترچیزی  نگفته نگران نباش

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
قبل ترک جوش میریزه؟؟ 

نمیدونم من این مدلی نشده  من اول به خارش میوفته پوستم بعدچندروز میبینم ترکای قرمز زده 

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
نمیدونم من این مدلی نشده  من اول به خارش میوفته پوستم بعدچندروز میبینم ترکای قرمز زده

مال من هنوز خارش ندازه البته شما هفته بارداریت بیشتر از منه

دوستای مهربونم برای سلامتی دختر نازم یه صلوات میفرستید؟؟  
تو نت زده بود ممکنه حساسیت جفتی باشه نگران شدم

حساسیت به جفت همراه باخارشه براشماخارش نداره که

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
عزیزم بره شما چطور شد؟من الآن اینطورم دکترم برام آزمایش آنزیم های کبدی نوشته

منم دون دونه و آزمایش کبدی دادم آنزیمام بالاطت اصلا خارش ندارم خیلی نگرانم شما چیکار کردین

من یه هفته هر دو روز آزمایش دادم همش صعودی بود الان دوباره باید برم آزمایش

منم دون دونه و آزمایش کبدی دادم آنزیمام بالاطت اصلا خارش ندارم خیلی نگرانم شما چیکار کردین من یه هف ...

نگران چرا عزیزم تحت نظر باشی درست میشه ایشالا اینم از داستانای بارداریه دیگه 

من آزمایشم بالا نبود دکترم گفت مسئله ای نیست هینجوری باش سر کردم