2777
2789
عنوان

خانه دار و شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خب حقوقش بیشتر آدمو اذیت میده با اون زحمتی که شما میکشین

اره حقوقش چیز زیادی نمیمونه بخاطر هزینه مهد بچه و سرویس رفت و برگشت و... ولی برا من اعتماد بنفسش خیلی مهمه... چون من ادمیم شدیدا با اعتماد بنفس پایین. ولی شغلم کمی باعث شده اوضام بهتر بشه..  بعدشم وقتی سرم شلوغه لااقل کمتر به مشکلاتم فککر میکنم و کمتر افسرده میشم

ای عزیز من شاغلم پول میمونه به آنجا برسه آخه

منکه خودم عمل نمیکنم مثال زدم.....ولی واقعا شاید تو یه جاهایی شوهرت راضی نباشه پول بده....مثلا واسه روز مادر واسه مادر خودتون نمیتونین خیلی هزینه کنین در صورتی که اگه خودتون شاغل باشین هر چیزی میتونین بخرین قبول دارین؟

راضی؟راحت قبول شدی تو کنکور؟

عزیزم،غیردولتیه،کنکور نیس،گزینشه .

مدارس غیر انتفاعی

باید تو گزینشش قبول بشی که شامل مصاحبه و آزمون علمی هست

که اونجا بله شدم

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️