2777
2789
عنوان

خانه دار و شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 77 پست
ایشالا موفق باشی گلم

همچنین💜

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من معلمم. پایه پنجم مدرسه دولتی... خیلی راضیم و با دوتا بچه کوچیک سر کار میرم با برنامه ریزی به کارهای خونمم میرسم. تو مرخصی زایمان بودم داشتم دق میکردم . حوصلم سرمیره تابستونا که سر کار نمیرم. کلا شاعل بودن به ادم اعتماد به نفس میده

هر زنی به نظرم باید دستش تو جیب خودش باشه

نمیدونم،اینم یه نظریه

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
ابتدایی؟

بله،از نوع پسرانه

نه توی همین سایت زیادن خانم هایی که می نالن که شوهرشون خرجی نمیده

آنکه درسته؛کلی من در کلیت گفتم

با اینکه متاسفانه به لطف دولتمردان جمهوری اسلامی قدرت خرید مایحتاج ضروری مردم محدود شده چه برسه به غیر ضروری ها

رز قرمز سابق💖