2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعده حمام کرم دور چشم بزن، آبرسان بزن، برو دکتر که اگه نیاز داشتی قرص ویتامین برات بنویسه، به موهات بعده حمام سرم بزن 

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن

حمام رفتن، لباس تروتمیز پوشیدن، آرایش حتی یه رژ 

موهامو همیشه شونه زده یه مدل نمیبندم هر دفعه مدلا رو عوض میکنم که تکراری نباشم 

تو خونه عطر و اسپری ملایم 😊😊

دو دقیقه در مقابل فهمیدن مقاومت نکن...                   شاید خوشت اومد.. 
ب ما هم یاد بده 

موهامو همیشه رنگ میکنم چون سفید داره. به پوستم همیشه میرسم.ادکلن هر روز .لباس تکراری میپوشم و کم میخرم اما بهترین رو میخرم.ورزش میکنم البته معنی اینا ولخرجی زیاد نیست مثلا صبح میرم پارک می دوم .یا توی خونه ورزش میکنم

هر شب صورتمو با میسلار واتر پاک میکنم ، بعد با فیس واش میشورم ، بعدم به عنوان تونر گلاب میزنم ، هفته ای یبار با اسکراب میشورم صورتمو ، 

هر چند روز یکبار ژل آلوورا میزنم ، 

موهامو با روغن نارگیل چرب میکنم ، و ماسک مو ، 

آب فراوون میخورم ، سعی میکنم هر روز میاده روی داشته باشم ،حداقل یه واحد میوه سعی میکنم بخورم در روز ، یه واحد لبنیات ، قرص ویتامین e واسه پوستم میخورم ، گاهی م به پوستم میزنم 

بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....  

من هر روز صبح تا موهام نبافم، و کرم و رزلب و چشام درست نکنم از اتاقم بیرون نمیرم 

همیشه هم لاکم روبراه موقع اذان پاک میکنم و باز میزنم 

لباسام هم انگار دارم میره مهمونی و پارتی

همیشه بوی ادکلنم توی خونه پیچیده 

مدام هم تو خونه هی با خودم اواز میخونم و شادم 

هر کسی اولین بار میبینتم ده سال کمتر سنم حدس میزنه