2777
2789
عنوان

ولنتاین و روز زنه و شوهرم قهره باهام

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 39 پست

نه تا حالا کادوی تولد دیدم نه ولنتاین و نه روز زن. هیچ حسی نداره این بشر. میگه دوستت دارم اما هیچ کاری برام نمیکنه.‌ انقدر تحمل کردم و گفتم درست میشه انگار خودم دارم تموم میشم

تاپیکای قبلتو خوندم بهتره که جدا بشی ازش حقوقاتم دیگه نده بهش جمع کن بعد طلاق به دردت میخوره بیکاری ...

تا طلاق پیش رفتیم نمیذاره میگه دوستت دارم. منم خر میشم. جایی ندارم بعد طلاق برم.‌نمیدونم. شایدم مجبور بشم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تا حالا کادوی تولد دیدم نه ولنتاین و نه روز زن. هیچ حسی نداره این بشر. میگه دوستت دارم اما هیچ کا ...

خب شاید بلد نیست از این کارا خیلیا اینطورین نمیدونن چیکار باید بکنن یاد نگرفتن 

یعنی‌با محبت کردن درست نمیشه؟؟؟؟ بعضی از مردا هستن کمبود محبت دارن ولی بهشون برسی از همه لحاظ میشن ...

روزایی که بهش محبت کنم خیلی خوبه باهام. ولی یه وقت یه خطا کنم پدرمو درمیاره. خانوادگی اینجورین.‌تا باهاشون خوب باشی باهات خوبن. اما ازت ناراحت بشن دیگه هیچی

خب شاید بلد نیست از این کارا خیلیا اینطورین نمیدونن چیکار باید بکنن یاد نگرفتن 

آره مادرشون خودخواهه. بهشون محبت نکرده. سرد شدن همشون.‌ کادو روز مادر هم به مادرشون نمیدن. انقدر که مادرشونو دوست ندارن. مادره هم اصلا به فکر بچه هاش نیست. صدسالم نبینه عین خیالش نیست

روزایی که بهش محبت کنم خیلی خوبه باهام. ولی یه وقت یه خطا کنم پدرمو درمیاره. خانوادگی اینجورین.‌تا ب ...

خب میدونی‌اینجوریه همیشه محبت کن تا محبت ببینی دیگه همه اقایون همینن‌تاحالا شده به کسی بدرفتاری بشه اون طرف واکنش نشون نده؟؟؟؟ همه همینن دیگه من متاهل نیستم نامزد دارم اونم همینه موقعی که اشتباهی میکنم طبیعیه که دلخور میشه من سعی میکنم خطایی ازم سر نزنه تا رابطم خوب پیش بره

خب میدونی‌اینجوریه همیشه محبت کن تا محبت ببینی دیگه همه اقایون همینن‌تاحالا شده به کسی بدرفتاری بشه ...

همیشه که دست آدم نیست.‌بالاخره آدمیزاد اشتباه میکنه.‌پس گذشت به چه دردی میخوره. آدمی که عشقشو نبخشه دیگه آدم نیست. با یه بدی که آدم نباید هزارتا خوبی رو فراموش کنه

آره مادرشون خودخواهه. بهشون محبت نکرده. سرد شدن همشون.‌ کادو روز مادر هم به مادرشون نمیدن. انقدر که ...

خب دیگه ماشالا که خودت همه چیزو راجب شوهرت میدونی ازش دلخور نباش این اقایونی که خیلی احساسی هستن و به خانومشون اهمیت میدن احتمال ۹۵ درصدشون تو خانواده این چنینی بزرگ شدن یاد گرفتن چطوری دل یه شخص رو بدست بیارن... شوهر شما هم مطمئن باش وقتی میگه دوستت داره حتما دوستت داره فقط بنده خدا بلد نیست چطوری نشون بده 

خب دیگه ماشالا که خودت همه چیزو راجب شوهرت میدونی ازش دلخور نباش این اقایونی که خیلی احساسی هستن و ب ...

دوست داشتن این مدلی به چه درد میخوره. مریض شدم از دستش انقدر غصه خورم کیست و زخم روده گرفتم.‌ نمیدونم باهاش چیکار کنم.‌ممنون که دلداریم میدین

همیشه که دست آدم نیست.‌بالاخره آدمیزاد اشتباه میکنه.‌پس گذشت به چه دردی میخوره. آدمی که عشقشو نبخشه ...

باهاش صحبت کن جوری نشه که ته صحبتتون به دعوا ختم شه ایشالا با گفتگو حل بشه

باهاش صحبت کن جوری نشه که ته صحبتتون به دعوا ختم شه ایشالا با گفتگو حل بشه

آره خودمم کمی عصبی شدم.وقتی میبینم قدرمو نمیدونه و یهو ازم ایرادای بنی اسراییلی میگیره دادم درمیاد.نمیفهمم چطور این فکرا به ذهنش میرسه. خیلی نمک نشناسه

دوست داشتن این مدلی به چه درد میخوره. مریض شدم از دستش انقدر غصه خورم کیست و زخم روده گرفتم.‌ نمیدون ...

ایشالا درست میشه شما هم حساسیت نشون نده میدونم سخته با شخصی که این اخلاقو داره زندگی کرد ولی شما سعی کن با رفتارت رفتار همسرتم درست کنی.... اینا نصحیت نیستا من شاید از شما خیلی کوچیکتر باشم ۱۹ سالمه تو جایگاهی نیستم که بخوام کسی رو نصیحت کنم یه توصیه اس امیدوارم زندگیتون روز به روز عالی و عالی تر بشع