2777
2789
عنوان

دعا نویس خیلی مجرب در اصفهان

1181 بازدید | 4 پست

سلام دوستان 

کسی هست دعا نویس خوب سراغ داشته باشه سمت اصفهان ؟! 

خوشا با خود نشستن ، نرم نرمک اشکی افشاندن . زدن پیمانه ای دور از گرانان هر شبی کنج شبستانی 💙

سلام .. برا چه کاری میخوای بگو تا بهت معرفی کنم 

اقا هستم ...تاپیک شخصی خانومها نمیرم چون به من مربوط نمیشه(قضاوت نکنید) ..تاپیکهایی که مربوط به اطلاعات و تجربه(دعا،طلسم،) ج ، ن ، باشه بتونم کمکی میکنم و نظرمو میگم..⚘لطفا، خواهشن ، درخواست ندید،سپاسگزارم
سلام .. برا چه کاری میخوای بگو تا بهت معرفی کنم 

سلام

یکی از دوستانم توو هر کاری که وارد میشن شکست میخورن و بد ورشکست میشن 

کسانی که ایشون رو میشناسن پیشنهاد دادن که حتما برن پیش دعا نویس 

از من پرسیدن دیدم بهترین کار تاپیک زدن تو سایته . 

یه دنیاااا ممنونتون میشم کمکمون کنید 🙏🌷🥀

خوشا با خود نشستن ، نرم نرمک اشکی افشاندن . زدن پیمانه ای دور از گرانان هر شبی کنج شبستانی 💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام یکی از دوستانم توو هر کاری که وارد میشن شکست میخورن و بد ورشکست میشن  کسانی که ایشون رو ...

درخواست بده تا ایدی تلگرامشو بهت بدم همه چی رو بهت میگه

اقا هستم ...تاپیک شخصی خانومها نمیرم چون به من مربوط نمیشه(قضاوت نکنید) ..تاپیکهایی که مربوط به اطلاعات و تجربه(دعا،طلسم،) ج ، ن ، باشه بتونم کمکی میکنم و نظرمو میگم..⚘لطفا، خواهشن ، درخواست ندید،سپاسگزارم