2777
2789
سلام عزیزم من خیلی چیزا از ایشون یاد گرفتمحق دارن گردن من❤️شما هم لطف میکنید از روش های خوبِ پس اندا ...

سلام عزیزم اما مگه چیزی شده یا من خدایی نکرده چیزی به شما گفتم که میگین حق دارن گردن شما ؟!

من گفتم کل صفحات شده لینک خواستن برای عضو گروه ایتا معصوم خانم شدن ،بنظرم خیلی یجوریه خب اگه قرار اونجا فعال باشن خب چه کاریه که از اینجا قهر کردن و رفتن! 

سلام گلم ممنون که نظرتو برام فرستادی 🥰♥️من رتبه خودم b شده با این حال ک همیشه اقساط به روز پرداخت م ...

من همسرم ضمانتم رو کرد عزیزم هیچ مدرکی هم ازش نخواست فقط مشخصاتش رووارد کردم بعدتر بام خودش امضا الکترونیکی کرد واسه من خیلی راحت بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش سلیقه هامن یک سبد سیب دارمیک کمی آبشون خشک شدهقدیمی شدنبه نظرتون پوره سیب درست کنمبذارم فریزربعد ...

برگه سیب درست کن عزیزم....هم به عنوان میوه خشک استفاده میشه هم بنا به سلیقه غذایی  میتونین تو غذا استفاده کنین.......اگه به هم داشته باشین میتونین دم نوش به سیب درست کنین

ماشالا تنهایی یه تاپیکِ به این پرباری و خراب کرد🫠هر چند وقت یبار کلا داستان همینه که معصوم خانم شرو ...

کار معصومه قشنگ نبود 

میخای بری برو

ایتا کانال زدنت چیه!!!

چرا تاپیک رویا جون رو ب هم ریخت 

مثلا رویا دوستش بود 

این کارش درست نبود اصلا 

❌❌❌

کار معصومه قشنگ نبود میخای بری بروایتا کانال زدنت چیه!!!چرا تاپیک رویا جون رو ب هم ریخت مثلا رویا دو ...

وای چه حرفبه 

اختیار خودشم نداره بنده خدا 

دلش خواست بره تعهد نداده بود که تا ابد اینجا باشه 

دلش خواست کانال و گروه بزنه 

الانم اینجا به هم نریخته خودشونم گفتن عید میان

واقعا این همه توقع از کجا میاد ؟؟؟

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤