2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به سختي 

من از شوهر خواهرشوهرم نفرت دارم  اه اه اه يادش افتادم حالم ازش بهم ميخوره

عادت ندارم درد دلم را به همه کس بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی......

اگه از فامیل های درجه۱ نباشن

راحت میزارمش کنار  

اگه درجه یک باشه مثل این فیلمای ایرانی میشنم باهاشو صحبت میکنم   ۹۰ درصد مواردم قانع نمیشم ولی دیگه عذاب وجدان ندارم

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  

تنفر و کینه اولین ضربه رو به خودت میزنه.ساعت ها بهش فکر میکنی تو فکرت میکشیش فحشش میدی...حرص میخوری.به خودت میایی میبینی چیزی بجز اعصاب خوردی برات نمونده.

بیخیالش باش.همین

اگه شوهرته یا نامزد  عشق بعد از ازدواج واقعا پیش میاد

نبابامنکه عاشق شوهرمم.یه نفرکه نمیتونم بگم کیه.یعنی یه جوری ازش متنفرم که دوس دارم خفش کنم اصلادلم نمیخادباهاش حرف بزنم وقتی کاری انجام میده خیلی عصبی میشم درحالی اگه یه نفردیگه هم همون کاروبکنه تشویقشم میکنم.نمیدونم چیکارکنم خودمم ازاین وضع خسته شدم

اگه شوهرته یا نامزد  عشق بعد از ازدواج واقعا پیش میاد

تو رو خدا اینچیزا رو به مجردا نگین منم به این حرفا گوش دادم و ازدواج کردم و پیش نیومد که نیومد. حالا عین مرده متحرک زندگی میکنم. هر دم دلم میخواد ازین خونه فرار کنم. عشق باید اساس ازدواج باشه

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
تو رو خدا اینچیزا رو به مجردا نگین منم به این حرفا گوش دادم و ازدواج کردم و پیش نیومد که نیومد. حالا ...

برای من پیش اومده که میگم

ولی خب شما هم درست میگی،از اول درست انتخاب کنی خيييييلي بهتره

میشه یه صلوات مهمونم کنید🙏
نمیتونم بیخیال باشم همش رومخم راه میره

مادر شوهرته حتما. هان؟ منم نسبت به مادر شوهرم اینجوری میشم. از بس بهم بدی کرده‌. یعنی تو مناسبتا که مجبورم ببینمش از یه هفته قبل خودمو میخورمو و عصبانیم اینثدر که کینه شده دلم کارا و رفتاراس

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز