2777
2789
برای من پیش اومده که میگم ولی خب شما هم درست میگی،از اول درست انتخاب کنی خيييييلي بهتره

شمارشانس آوردی گلم. ولی واسه همه ممکنه اتفاق نیوفته اونموقع آدم هم خودش خیلی ضربه میخوره هم به بقیه آسیب میزنه. اصلا غیر قابل تحمل میشه زنوگی. به خصوص واسه کسی که احساسات در اولویت باشه مثل من. اصلا انگار دارم خفه میشم تو این زندگی

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
نمیتونم بیخیال باشم همش رومخم راه میره

اتفاقا بحثمون امروز با شوهرم همین بود. ما با مادرشوهرم تو به ساختمونیم. بحث تو این بود که شوهرم مبگفت تو حالت بده تو این زندگی. سردی و... منم گفتم آره واقعا همینطوره من نمیتونم زندگی تو اینجارو تحمل کنم‌. شوهرم میگفت باید بیخیالی رو یاد بگیری و زندگی خودتو بکنی. من گفتم نمیتونم واقعا. شنیدن صدای مادرتم آزارم میده... ولی واقعا خودم داغون شدم اون ککشم نمیگزه. منم نمیتونم چه جوری نادیده بگیرم

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.