2777
2789
من که ار چی خریدم خراب شد  یا خشک شد نمی دونم چرا  کلی گلدون خریدم  حدود ۲۵ تا گل و گ ...

باید ببینی چ گیاهی با محیط خونتوون سازگاره بعد بخری.مثلاااسانسوریا با هر محیطی سازگاره خیلیم خوبه واسه هوای خونه پتوس هم همینطور زاموفیلیا ک البته گرونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید گلایی بگیری که مراقبت خاص نخواد یکسری گیاهای مقاوم مثل دراسینا انواعش سانسوریا پتوس زاموفی ...

فقط پتوس برا خوب مونده  دارا سینا دارم همش سرش داره خشک و قهو های میشه نمی دونم چه کار کنم   لیندا  قاشقی  دیفن  بنجامین  حسن یو سف  همه اینا رو داشتم خشک شدن 

روزمادر بزرگ مباررررک😍😍😍😍😛😛😛😛😛

جووون مرسی همچنین عزییییییزدلم 😘😘😘😘😘

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
زامفولیا قیمتش چنده گلم درخچه ش؟

خیلی گل گرونیه. بزرگاش که رو ۶۰۰ ۷۰۰ تومنه. ولی سایز کوچیک رومیزی مثلا با ارتفاع۲۰ سانت من ۵۰ گرفتم. رشدش خیلی کمه ولی گل قشنگ و لوکسیه

مبارکه استارتر منم دقیقا همین پیشنهادو به شودهرم دادم مبارکه‌‌‌‌..زامفولیاس؟؟

نه این شفلراست گلی. زاموفیلیا گرونه یک گلدون کوجیک فسقلیش ۵۰ هست من‌کوچیک اونو دارن

این گلها تقدیم به تمام خانومایی که ولنتاین نداشتن شاید کادوی روز مادرم نداشته باشن

از طرف یه زن و یه مادر و تقدیم به همه ی خانومها و مادرهای مظلومی که هیچکس قدرشون رو نمیدونه

حرف و سخن نشخوار آدمیزاده دهن آدم زنده به علامت حیات دائم باید بجنبه یا با خوردن یا با حرف مفت👍👍👍👍👍