2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شده بدجوووور!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1447 بازدید | 93 پست
بعد میاد میگه زرنگ بازی دارن میکنن خدددااایااا چه حرف ها چه چیزا آدم شاخ در میاره، والله ما کلی جهاز ...

منم به خدا جهاز اینقدر بردم که نگو ولی این دیگه از عجایب بود حرفش اخه مال هیچ شهری هم نیست این رسم که بگم مال اون شهر از قدیم تا الان سیاهه مال جهاز دختره اینا خیلی خودخواه و طرف خود کشن جالبه ۱۵۰ تام سکه زدن براش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفای هیشکدومتون قابل قبول نیست. هی ک سالها میگذره رسم عجیب و غریبی درست میکنید.. فراهم کردن زندگی و ...

کاملا موافقم.حالا چیکار کنم با شوهرم؟؟

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن
حالا مگ اسی عربه؟؟

به عرب و فارس بودن نیست.. به وظیفه اس. از قدیم وظیفه ی مرد بوده ولی رسم جدید خلق کردید. 

کاربری قبلیم.. شهرمن اهواز ✌️.. سلامتی همسرم و عشقمون صلوات مهمونم کنید. 🙏❤️مرسی خواهرا. 
منم به خدا جهاز اینقدر بردم که نگو ولی این دیگه از عجایب بود حرفش اخه مال هیچ شهری هم نیست این رسم ک ...

منم‌ از تعجب شاخ درآوردم خیلی برام جالبه بدونم کجایی هستن

من       دختر          بارانم   👑    من       همان    بوی       نم       بارانم    👑    من        همان     هوای        بارانیم      👑
شوهر منم ولی فقط تو دعوا سعی کردم بی محلی کنم به حرفاش جواب داده تا حدودی

منم بابد همینکارو کنم.دیروز دعوا کردیم دیشب اس ام اس دادم از دلش دربیارم دعوا بدتر شد!!!نزدیک عروسیمه‌.دیشب گفت میرم قرار تالار رو کنسل میکنم.خدا کنه دروغ گفته باشه:(

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن
چرا خیلی.تا دلت بخواد بحث داشتیم و دعوا.تا دلت به خونوادم توهین کرده.منم ایندفعه بهش گفتم چون حسابی ...

احتمالا شما قبلا این کارو کردی حالا داره تلافی میکنه

به نظرم یه مدت طولانی هرچی گفت به هیچ وجه مقابله به مثل نکن. یعنی اصلا به خانوادش مخصوصا به مادرش بی احترامی نکن. چون اوضاع بدتر میشه

لایک نکنید لطفا❤
موافقم ولی ما کلی جهاز دادیم تازه اشم خرج عروسی نصف نصف هست سمت ما

واسه ما توهینه ما خرج عروسی بدیم.. واقعا به چه چیزا راضی شدین. چرا خرج عروسی رو میدین. یواش یواش کله خرجو دارین خودتون میدین

کاربری قبلیم.. شهرمن اهواز ✌️.. سلامتی همسرم و عشقمون صلوات مهمونم کنید. 🙏❤️مرسی خواهرا. 
به عرب و فارس بودن نیست.. به وظیفه اس. از قدیم وظیفه ی مرد بوده ولی رسم جدید خلق کردید. 

الان دیگه فرق کرده اوضاع 

انقدر وضعیت گرونی هست که مردها نمیتونن هم خونه تهیه کنن هم جهاز هم عروسی مگه پولدار باشن 

اکثر متوسط هستن نمیتونن همه موارد رو انجام بدن 

خوبه خانواده عروس هم کمک کنه

خب دیگ رسمیه ک باب شده همه هم قبلولش دارنو بهش عمل میکنن

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰